Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 1/1 Harley Quinn Rhino 60Ds

講真……我真系唔知應該放去邊……唯有等版主幫我分類了

講明先,呢支絕對唔系真槍,但都唔系最近萬聖節買到果支。
呢支系叫人3D打印出來的,所以上曬色之後D感覺都OK的

順便,今次好懶,純粹用電話影相就算了, Ip7+ 再加上出Raw....效果唔差
:help: iPhone 7 已近可以出 RAW 啦!!!我還想睇睇 SE 支不支持......師兄有無用 Adobe Lr 來執圖啊,iOS 版
有關 美國英雄電影 玩具當然放去 美系英雄 區 la ! thx
驟眼睇落都幾靚,但始終暫時3D printer印會有一行行橫紋,
呢個問題有冇得解決﹖
kaikazemi 發表於 9-10-2016 09:35 PM
iPhone 7 已近可以出 RAW 啦!!!我還想睇睇 SE 支不支持......師兄有無用 Adobe Lr 來執圖啊,iOS ...

以我所知RAW應該系IOS 10支持的,所以SE應該都得。 今次都系用LR來執過隻色
chshting 發表於 10-10-2016 12:58 PM
驟眼睇落都幾靚,但始終暫時3D printer印會有一行行橫紋,
呢個問題有冇得解決﹖

似乎中價機解決唔到。 聽聞高價機有機會解決……
3d print 出嚟係有顏色
枝槍好正, 有諗過因為槍配件而買figure,不過大極都係1比6