Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[個人收藏] Hot Toys 1/6 Iron man Mark VII sub-zero 手機殘照分享

今天去取 , 職員千叮萬囑不要長期陽光直射 , 不可用深色毛巾抺 , 那我多口問多句, 會唔會好快變黃 , 職員表示白色變黃機會好大 , 係好正常 ....
唉 , 隻野話哂都要成$1999 , 唔好咁化學好wor~~~~:49:  
Thanks for sharing. {:1_377:}

白色遇到光線+潮濕就會變黃……是宿命
kazfaboy 發表於 14-10-2016 11:11 AM
今天去取 , 職員千叮萬囑不要長期陽光直射 , 不可用深色毛巾抺 , 那我多口問多句, 會唔會好快變黃 ,  ...

所有白色figure要避開陽光是常識吧
但又唔一定耐左就變黃,屋企隻東亞重工素體擺左幾年仲係白雪雪

今日拆開呢隻check , 中獎了 ...

頭個電池蓋無左粒鑼絲,望下原來下面個鑼絲窿唔對位的開偏左,所以索性鑼絲都抽起唔放(有無攪錯)... :what:

唔知可唔可以淨係拎個頭返廠呢?  唔想成隻比佢等兩個月 ....

有無師兄同樣情況?

Gainax 發表於 16-10-2016 01:50 AM
今日拆開呢隻check , 中獎了 ...

頭個電池蓋無左粒鑼絲,望下原來下面個鑼絲窿唔對位的開偏左,所以索性 ...

我拎時佢話有咩問題都要成隻拎回去整