Toysdaily 玩具日報

查看: 45842|回復: 37

Lord of the Rings 專區

請各大大PosT你的Lord of the Rings

雖然我冇買LOTR 0既玩具,不過我個頭像就好貼題:shy:.推推先!:^
嘩!:time:咁貴你都捨得買呀!雖然我都係LOTR既粉絲,但係對我黎講真係太貴啦!:die:
不緊要吧.不論價$只要Post你的lLOTR收藏和說些有關就很好呢!:)
我只係買左Delux版既DVD同箭仔1:1把雙刀咋
我沒甚麼魔戒 既 野 只有 果 4本小說  同埋佢了:love: (雖然面相都係差dd 但係咁多隻 Aragon中 算係最似的了 個人覺得@v@")

LOTR 好似之前(舊Forum?)已開了一個專區...

套Chess我都認為係至精美的LOTR產品~
另外好似有另一間公司另出人手上色棋子,配埋落個棋盤度就完美~
that's great:shiny:
我唔鍾意睇LOTR,不過我都有2隻4吋高的矮人族(兩個主角)+第三集的大蜘蛛(喪大隻)
佢o地係1 box o既,friend送的:DD
兩個figure個樣好神似的:xtoybiz的產品好似唔錯咁:!
其實我都想買翻D LOTR 玩具
Legolas變一隻好? Hel's Deep version 定係 LOTR3個versoin?
因為我見到好多Legolas個樣到唔知上點咁......

Black Gate boxset好唔好??
原文章由 sdexam 於 30-5-2007 01:43 AM 發表
你係講Games Workshop 出果D棋?
http://us.games-workshop.com/games/lotr/default.htm

好似係 Lord of the Rings Chess Collection:

http://www.lotr-chess.co.uk/
原文章由 SE-ED 於 30-5-2007 02:35 AM 發表
其實我都想買翻D LOTR 玩具
Legolas變一隻好? Hel's Deep version 定係 LOTR3個versoin?
因為我見到好多Legolas個樣到唔知上點咁......
Black Gate boxset好唔好??

聞說至正係 Two Towers 紅盒版~
冇幾耐之前我仲晌皆旺見過,唔知係咪再版所以價錢仲好平下~
我都有上ebay睇過2 towers好次係最好樣
唔知有無大大知有咩site有灑D lotr 玩具相

隻戒靈王雕像真係好靚~!

隻戒靈王雕像真係好靚~!
有冇大大有樹精?
I WAN TO LOOK LOOK !!
TKS!!