Toysdaily 玩具日報

[詢問] 台中模型 / 玩具店地址

請問有無C hing知道 台中模型 / 玩具店地址, 營業時間. 小弟過幾日去台中玩, 想睇吓有無 gundam / macross / star wars ~ action fleet 買. 謝謝
我上年去台中, 住近火車站, 都見唔到有任何玩具店
我上個月去完,到過龍貓cafe連玩具店,除了卡通精品,唔多日本玩具,
台中公園智選假日飯店,後面
400台灣台中市中區自由路二段94號
欣奇玩具行
有模型
https://www.google.com.hk/maps/@24.1417641,120.6857978,3a,75y,283.24h,76.38t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAO9UDD-64GjbMx5NVgEgxA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
順便問一下,台灣有什麽人氣高的玩具論壇?謝謝!
JOJO 發表於 20-8-2016 09:47 AM
台中公園智選假日飯店,後面
400台灣台中市中區自由路二段94號
欣奇玩具行

C hing, 請問還有其他介紹嗎? 謝謝
JOJO 發表於 22-8-2016 09:50 PM
雷鳥鋼彈模型店
https://maps.google.com.hk/maps?client=safari&hl=zh-hk&um=1&ie=UTF-8&fb=1&gl=hk&en ...

謝謝介紹………………
台中真係唔多選擇,款式無香港今多今齊,而且價格好多都比香港貴,我之前見到都會入去睇下,而家好少lu。。。建議你去夜店睇下仲正:$(講下笑)