Toysdaily 玩具日報

查看: 4933|回復: 10

[玩具攝影] Dimension of DRAGON BALL SSGSS 悟空

今次隻籃頭衫悟空某d角度都唔係咁似, 等左好耐先有靚價,
否則都可能SKIP左這一隻, 件衫都唔係太貼身, 有點厚,比起之前悟空123明顯地用了不同布料
期望17 18 斯路會出返好少少

師兄有愛,DOD暫時係頭雕取勝,件衫要聚焦在質感
想問樓主,綠色頭布洛尼是否限定還是通反?

對綠頭布洛尼有興趣。
龍珠迷真係無改錯名,而家龍珠野都好多,我最愛龍珠都買唔到你咁多元化
Nice  sharing. :love:
Thanks for sharing…c hing 可pm我咩價位入嗎?
馬仔 發表於 10-8-2016 07:38 AM
想問樓主,綠色頭布洛尼是否限定還是通反?

對綠頭布洛尼有興趣。

超1 布洛尼通反, 超3布洛尼限定, 我而家都仲諗緊...
雖然冇買開不開動, 但真的唔錯, 希望繼續多d角色出
點解隻悟空無頸兼縮膊...... 無嚟氣勢咁㗎........
happyholiday1 發表於 10-8-2016 03:59 PM
點解隻悟空無頸兼縮膊...... 無嚟氣勢咁㗎........

這系列也是一隻好一隻差的
newnov 發表於 10-8-2016 07:45 AM
龍珠迷真係無改錯名,而家龍珠野都好多,我最愛龍珠都買唔到你咁多元化

買一堆賣一堆, 無位又無錢,