Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 聖鬥士星矢三十週年展香港站開幕禮

我昨天去過,安然無恙!
戰士是不怕風雨的!!
Lau 發表於 17-8-2016 07:52 AM
我昨天去過,安然無恙!
戰士是不怕風雨的!!

下午去了一次..
神聖衣阿瞬畀邊個高手打死0左,,得番四子.:die:

40人看5分鐘,等和睇都OK..不過之後變了睇8分鐘..
睇又唔似得5分鐘,影和睇唔晒再排都好快可以再入去..排了兩三轉..
hompage 發表於 22-8-2016 10:23 PM
下午去了一次..
神聖衣阿瞬畀邊個高手打死0左,,得番四子.

你是講展館內現在要限住一次只可睇8分鐘嗎??
Lau 發表於 23-8-2016 07:12 AM
你是講展館內現在要限住一次只可睇8分鐘嗎??

有個牌標示每次5分鐘。  8分鐘或其他時間是每次口頭講, 看排隊情況
mushroom 發表於 23-8-2016 07:19 AM
有個牌標示每次5分鐘。  8分鐘或其他時間是每次口頭講, 看排隊情況

我去看的時候無被人請離場啊,我睇了大約10分鐘...
Lau 發表於 23-8-2016 07:51 AM

所以是看排隊情況, 當中工作人員的決定。

我就看了8至10分鐘,跟住清場
Lau 發表於 23-8-2016 07:51 AM

節節清晒人先再放人入,五,六點去,可能開始人多。。
mushroom 發表於 23-8-2016 08:33 AM
所以是看排隊情況, 當中工作人員的決定。

我就看了8至10分鐘,跟住清場

問題是我去那時好似係唔見個牌,兼無人話過只可睇幾多分鐘呢...
會否是我早去,未實施這規則呢??
hompage 發表於 23-8-2016 11:23 AM
節節清晒人先再放人入,五,六點去,可能開始人多。。

我睇果時唔見有清人喎...,我入果時都幾多人...
Lau 發表於 23-8-2016 09:55 PM
我睇果時唔見有清人喎...,我入果時都幾多人...

當時段唔同吧...:ar:
Lau 發表於 23-8-2016 09:53 PM
問題是我去那時好似係唔見個牌,兼無人話過只可睇幾多分鐘呢...

有可能

...........覺得唔多人等咪俾你地任睇

如果又有人自己離場, 咁又放返些人入去, 咁就唔駛清場
Lau 發表於 23-8-2016 09:53 PM

佢個入場人數和時間牌在入口位置,,其實也不用深究,終歸決定人數和人流,出面無乜人排隊等待的話,不用特別清場才放不多的人入內。。
香港站終於完結了...:$
都算成功0既..係資料性的資料少一點..雖然大故事在廿多年完了..近年幾套又....似是為賣商品而生..:handshake:
hompage 發表於 1-9-2016 06:25 PM
香港站終於完結了...
都算成功0既..係資料性的資料少一點..雖然大故事在廿多年完了..近年幾套又....似是 ...

如果唔計第一日排隊,日本個 set folder 講過有又唔算數的話,都算幾好!!

而黃金魂個故事和畫功就唔係幾好吧,很多人物都走樣了,黃金神聖衣除了獅子座果件外,全部無舊黃金聖衣咁靚...
最成功係第一日排隊創造歷史
主辦單位同黃牛合作無間