Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[活動展覽] Saint Seiya Docks at Hong Kong Times Square 聖鬥士星矢 30 周年展 (亂影)

小堅 發表於 9-8-2016 09:24 PM
如果真係去唔到,都可以留意下FB...
我頭先見有人原價分星矢同一輝...
另外兩隻都係原價貴1 ...

yes 我都有留意,其實我覺得個展完左分分鐘會有 港魂 訂 ... 所以 幾隻限定 我又真係唔太擔心 ... 另外,我原本都念住會去多次過展既,因為想入去影埋 1/1 同 DD 大景。
:*
Vince 發表於 9-8-2016 11:19 PM
yes 我都有留意,其實我覺得個展完左分分鐘會有 港魂 訂 ... 所以 幾隻限定 我又真係唔太擔心 ... 另外, ...

佢個官網又更新左...
8月中有之前日本展既周邊產品賣...
小堅 發表於 10-8-2016 01:39 AM
佢個官網又更新左...
8月中有之前日本展既周邊產品賣...

咁樣再之後會不會有畫集賣呢??現時市面上的很貴啊!!
Lau 發表於 10-8-2016 07:35 AM

暫時官網冇寫有畫集...
都係得T、筆、FILE、碟個D...
Lau 發表於 10-8-2016 07:35 AM

我用 middleman service 在日本官網買了【聖闘士星矢】PRECIOUS ARTWORKS畫集, 7000yen + shipping.  香港展好像沒有.   [我自己在美國].
小堅 發表於 10-8-2016 12:37 PM
暫時官網冇寫有畫集...
都係得T、筆、FILE、碟個D...

但我想講果十二星座的T-Shirt設計強差人意,例如雙魚座果件,如著上身咪好似自己中左白玫瑰咁,死得個喎!水瓶座果件只係得絕對零度的數字,但最重要的係卡妙根本唔識絕對零度...
不過我會買其他T-Shirt...
就如現在賣緊的那件人馬座和白色果件就幾靚!!
Lau 發表於 11-8-2016 07:09 AM
但我想講果十二星座的T-Shirt設計強差人意,例如雙魚座果件,如著上身咪好似自己中左白玫瑰咁,死得個喎 ...

師兄如果想買可能要早少少去買...
佢好快斷碼...