Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: isotoys

[非官方產品] mo show 發光合金 機械人 aile strike mecca warrior gundam

1:72 大大隻又夠重手

我入手係 &$)

抵到爆!
呢隻西比起7s更是離譜...只在街市聽聞三姑與六婆偷聽到說.呢件三廠西關節過緊.....用料太多金屬致拎撚到手攰...又謂雖然每隻可動度比起更多xe廠高,手指都是三關節又如何..,但竟然沒有磨走分模線..肩甲竟有無謂的彈弓用作回彈,而不是為發射子彈用.跟本是多餘.,眼部發光背包發光簡直嘥電,,多餘中的多餘...又謂上色滲線準確度過高致接近某廠大媽水平..即四日就可以起到貨,跟本製作上從未認真過..,....所以先賣得咁平,希望大家都小心的睇清楚(mmp10,7仔男紅s,同呢隻突西),..而亦難怪笨大絕對出不了如斯頑劣貨品,可以不加理會.:angry:

如有真正接觸過便知,有好也有缺點。但整體上色和設計很有驚喜,笨大如有此qc 的一半已還神
老文 發表於 6-12-2016 10:55 AM
呢隻西比起7s更是離譜...只在街市聽聞三姑與六婆偷聽到說.呢件三廠西關節過緊.....用料太多金屬致拎撚到手& ...

嘩,好精彩,將人地優點,全部講成缺點。佩服!:@

我覺得呢隻野好正。:)