Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[最新報價] ES合金 DX 真・鐵甲萬能俠

如果鐵人28號出到咁我實買~~
如果可以肥番d仲正
幾時出都係一個迷
暫時睇落OK既:he:

ES合金 DX 真・鐵甲萬能俠 已經發貨 !!!! :@

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
邊個version 抵玩, 同有冇現貨價?
翼要分開買,如1Set買咪成千7至千8⋯⋯:Q
AYXXX 發表於 6-12-2016 11:37 PM
翼要分開買,如1Set買咪成千7至千8⋯⋯

下,咁crazy, 翼,掌同特效都要分開買,好,你唔跳樓我彩你都傻。:ar:

ЖラЧЬЗヱь⑦Фみ唔係翼咩?  2個版本有都翼呀?

似乎是包埋,唔係分開買,姑告番釋。

動作類玩具:由雕刻產品規格:非規模/繪材質:壓鑄,ABS,PVC尺寸:高約180毫米貨物的內容:鐵甲萬能俠,懸停一堆裝載機,噴氣擾裝載機,外甲套裝,火箭沖壓效果的部分,握把手×左右,手×左,右各1打開(不包含電池)。年齡:15歲以上的老年人。價格:15800日元(不含稅)發布:2016年十一月

馬仔 發表於 7-12-2016 07:30 AM
似乎是包埋,唔係分開買,姑告番釋。

動作類玩具:由雕刻產品規格:非規模/繪材質:壓鑄,ABS,PVC尺 ...

再查面書某店圖,應該包,圖片顯示分開裝甲是一張圖,
另一張圖是內附特效。

真! 版本又好似怪怪地
東映版又用返真!版既手腕同小腿甲

最大問題係夾唔到一般既ES合金比例.

PASS了...
馬仔 發表於 7-12-2016 07:49 AM
再查面書某店圖,應該包,圖片顯示分開裝甲是一張圖,
另一張圖是內附特效。

馬仔兄:我出去超人睇咗有翼同特效件⋯⋯引起唔會⋯⋯SORRY:64:
AYXXX 發表於 8-12-2016 08:07 PM
馬仔兄:我出去超人睇咗有翼同特效件⋯⋯引起唔會⋯⋯SORRY

佢盒背後幅圖係部份部件,我初初都以為無,我昨晚已入,但出唔到報告,希望今晚ok.
睇下我個報告:

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1