Toysdaily 玩具日報

[詢問] Marvel Legends 12" 蜘蛛俠 (已買~荃灣玩具反斗城)

請問各位師兄誰知道 Marvel Legends 12" 蜘蛛俠 在哪有賣?
小弟無閑去會展,所以沒有買到,Y拍上只見隊長及IRON MAN...
請問各區反斗城有售嗎?
如知道有什麼地方有賣請告知,感激不盡.
理論上,豆城應該有既
(我估計)不過可能番左倉,再分派番,要d時間)
i saw them at wan chai toy street yesterday around $@x
also in TKO wonderland
係灣仔玩具街有, 跌到3XX添...呢個價都玩得過既...
我係死忠黎, 3隻都動漫節前買左,但500蚊真係唔建議買..
又膠, 又唔係特別details..
bearwolf_100 發表於 4-8-2016 06:01 PM
係灣仔玩具街有, 跌到3XX添...呢個價都玩得過既...
我係死忠黎, 3隻都動漫節前買左,但500蚊真係唔建議買.. ...

首先感謝師兄,

因為灣仔太遠無去,

今天有空陪小朋友過荃灣玩,係反斗城買左了.
micicic 發表於 4-8-2016 04:57 PM
i saw them at wan chai toy street yesterday around $@x
also in TKO wonderland

首先感謝師兄,

因為灣仔太遠無去,

quincy 發表於 4-8-2016 02:27 PM
理論上,豆城應該有既
(我估計)不過可能番左倉,再分派番,要d時間)

首先感謝師兄,