Toysdaily 玩具日報

查看: 5494|回復: 14

[Hot Toys] 1/6 Ironman Mark 27 Disco

今次隻Disco QC真係一般,我個隻個胸甲有上色問題、可動手掌塊手背嘅甲有脫落。都真係唔知HT點搞,不過都見怪不怪。

正面d睇,其實個配色唔錯,幾sharp幾特別。隻紫色係唔同角度睇都有小小唔同。廢話小說,post幾張圖獻醜啦

話噻叫Disco,點都要擺個舞台皇者pose

近排愛上咗用Prisma,令配色更特別!
[img]%5BURL=http://s1049.photobucket.com/user/michaelyklee/media/6D54B89D-4E58-4E65-8014-9422491EC386.jpg.html%5D[/URL][/img]
配色very sharp:61:
都係配件問題。手甲間唔中都係咁。唯有DIY. 整體上色正
So great. :shy::shy:
最尾相的特效好正!謝謝分享。
Thank you for the photos!
GOOD Photos:74:
不錯的, 我只是冇錢姐...

QC of mine is really so so as 2 dust was found in the mask (near mouth) before spraying... {:1_224:}
Douglas.M.Saint 發表於 3-8-2016 11:56 AM
QC of mine is really so so as 2 dust was found in the mask (near mouth) before spraying... {:1_2 ...

德哥等你出報告。呢隻無入。
最期待係呢個畫面,要等埋隻sneaky 先齊腳
今次個外盒同之前d限定板用返同一樣既設計但cheap好多囉!冇左d磨沙效果搞到勁似老翻!差得幾多呀?
Thanks for sharing !
呢隻之前我吾係太欣賞本身配色的, 但真係實物好過相!! 有d改觀
老實講,唔識欣賞,請勿見怪!
如見過實物,上色不錯。可見ht 上金屬色有進步