Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 咪走雞!! 原價$3800, 優惠價$1800! 仲要限量版

送俾我都厭阻訂,仲話優惠價。
$3800 , 貴過千值同EX,佢點定出來!
so crazy price. :what:
其實佢可能有得同TVB盒連動功能, 唔係點會賣咁貴:x
隻ROBOBUDDY應該識變型成為機頂盒,有搖控功能,可連接智能家居,仲有一世OS更新,真係唔買無朋友呀!:57:
PS:我的朋友很小....:34:
點解咁難諗都可以諗到出黎,用寒戰差唔多既一句話 "最弱智既天才"
mago111 發表於 1-8-2016 01:17 AM
點解咁難諗都可以諗到出黎,用寒戰差唔多既一句話 "最弱智既天才"

因為 cctvb 就算播雪花, 播侮辱香港人既簡體字字幕, 播偏頗既新聞報導,都仲有大把唔用腦既人睇0羅!

其實連私煙本“寫真”都有人會買, 咁呢隻野都可能賣到兩三隻既。
垃圾,送都唔要……張秀文就要:)
X......玩具唔係垃圾呀!!!.......$1800....佢俾我呀!!!!!!
張秀文$3800 都比:p
天碼 發表於 1-8-2016 09:58 AM
張秀文$3800 都比

$380000 就有可能.......食餐飯。
我好奇想知隻"figure"幾大隻...同埋可動性又係點...不過唔好話已經特價$1800....$800都唔會考慮....擺在家中分分鐘影響到風水....
我比番原價得啦, 但請比埋...."將瘦民" :p
the price is obviously talking about show girl la....{:1_203:}:p
are they for real ?? 1800 HK for this piece of trash