Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 2016 ACGHK大會實況(多圖小心)不斷更新!

謝分享{:1_377:}
Thanks for the photos!!
好多相,終於睇完{:1_377:}

師兄辛苦喇!

我發覺就算破產都解決唔到買TOYS既問題!:die:

辛苦晒DICK大{:1_377:}
Ching, Thanks for your photos!
Thanks for sharing
Thank you for sharing {:1_377:}{:1_377:}
辛苦晒,街霸有冇新品?
辛苦了,感謝分享!

KA野心不小,向46隻進發!

KA啲IM嘢一路路超越HT..  發表於 29-7-2016 09:27 PM
辛苦曬,期待3A玩具!
感謝分享。謝謝!
睇完唔使入場迫, 謝謝 , 但都係年尾個show多d參展商 , ,,,,
多謝 DICK 兄分享咁正既相 , 我好少會去動漫展 , 睇左DICK兄既相就有如親歷其境 , 多謝晒 !!!
今年竟然爆冷,往年去親動漫都會買到一袋二袋拎著咁走,今年竟然一樣嘢都無買到..,因為無一樣嘢啱自己心水:42:
:shiny:唯一係BigBoyToys隻豪鬼吸引到我~

最大問題係今年動漫小咗好多參展商,香港個動漫會場Bandai竟然無Display隻SHF Dark Knight BATMAN出黎,反而人哋外國就有Display出黎,今年竟然無咗Square Enix PA改參展..仲無咗米青品同Storm Collectibles,我估可能早排係九展參展過,所以係動漫就唔再So出黎掛..

利申:我絕對唔係一個打手,我都係一個消費者,鐘意啱自己嘅就買,唔啱自己心水嘅就唔買
:DD
辛苦大大了{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}