Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] #好耐無師兄發過兵人帖# Damtoys舊作 Delta Force Ranger

唔止toysdaily的師兄們,小弟自己都有幾年無發過兵人帖了,不知道還有同好活躍與否?

講番隻兵,係DAM開業初期的作品,黑鷹系列的MASKSMAN,小弟幾年前做左初步舊化之後就擺低左係度,早兩星期執野至記起佢,順手埋尾。

套件品質不錯,不過手套比左右右比我,而且手套上的假皮組過幾年都劣化了,一上手型就劣化...

最靚係對鞋,皮質,而且鞋型好靚,不用自己再加處理。

整體來說係水準以上。

ah

ah

今次無用原裝鐵線手,改用普通膠手型,貪佢外觀比較靚。
半粒鐘後仲係 sofa
唔玩兵仔都support 下

Nice sharing. :he:
黑鷹計劃, 多謝分享。
兵人比鋼鐵俠來得更少變化,
統一性又未及白兵,
真係好難令我長期引入.
當然, 不停進取的價錢是一大阻力.
記得有件新兵附件是人咁大的炸彈, 我提起興趣, 想不到叫價4千有找, 真是嚇屎我了

不過 年年都有新入場的同志. 兵人一定有出路的.
呢度好似冇咩人玩兵人, 係ht 既post 長期爆
近來damtoys 都幾進取, 款式多又出得快, 反觀soldier story 開始dup
BBBunzz 發表於 7-8-2016 08:59 AM
近來damtoys 都幾進取, 款式多又出得快, 反觀soldier story 開 ...

我以前唔玩兵人, 只玩HT, 3A...
不過d熱門野太多, 兵人反而間唔中吸引到我
最近damtoys隻雙子女兵我覺得幾好, 不過截左訂, 唯有等下年出先再入, 希望唔好貴
BBBunzz 發表於 7-8-2016 08:59 AM
近來damtoys 都幾進取, 款式多又出得快, 反觀soldier story 開 ...

二戰德軍我重有D... ....hottoys 已成為潮流,有D Ching 只入Hottoys , 其他1/6 廠乜都吾識
貓大出山, 留名~

不甘寂寞了嗎?! 但我也準備退坑了