Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Suicide Squad 1/6 The Joker (Purple Coat Version)

[quote]chungyuihing
請問有無師兄知會幾時派貨呢?希望唔使等第二集上畫啦。。。:(
kc53 發表於 31-7-2016 12:32 PM
請問有無師兄知會幾時派貨呢?希望唔使等第二集上畫啦。。。

無記錯會係一年後:!
kc53 發表於 31-7-2016 12:32 PM
請問有無師兄知會幾時派貨呢?希望唔使等第二集上畫啦。。。

官網話Q2-Q3 2017
但如只買一隻joker,我會買西裝版,型D
iamsamuel28 發表於 31-7-2016 02:43 PM
但如只買一隻joker,我會買西裝版,型D

西裝版係幾正,但講signature一定係奸笑樣加紫色大褸∼
以下有劇透,未睇請跳過

睇完套戲好似唔覺Joker有用過鎚同刀仔,有冇師兄好眼力睇到邊道出現過?另外紫色手套都好似冇帶過
佢瞓響度時有揸鎚仔
pc9527 發表於 7-8-2016 04:41 PM
以下有劇透,未睇請跳過

比少又嘈,比多又嘈。你D問題都多餘,電影cut走部分影片未見唔到咯,唔代表設定無。真是難服侍。
iphone6s 發表於 7-8-2016 05:27 PM
比少又嘈,比多又嘈。你D問題都多餘,電影cut走部分影片未見唔到咯,唔代表設定無。真是難服侍。

我問下邊道出現過嗻,又唔係鬧HT做錯嘢,何需咁大反應,好似你難服侍啲喎

如果cut咗唔代表設定冇,咁即係咩都有可能,咁跟罐汽水跟個吸塵機你又覺得冇問題?
pc9527 發表於 7-8-2016 04:41 PM
以下有劇透,未睇請跳過

從來動漫特別件都如浮雲,今次至少Joker同HQ嘅件都係響部戲出現過,HQ拎起過個鎚傻笑,Joker訓地一幕「架生」何其多,連嬰兒衫都有,至少配件有手機,鎚仔,剃刀都會增加玩味,上年蝙蝠俠支長鎗都只係一幕,那些年Mark7舊綠膠人仔仲攞命
HT出小丑女華麗舞衣版同小丑黑白禮服版的話必訂
紫褸版都有訂