Toysdaily 玩具日報

查看: 11023|回復: 15

[詢問] Mafex超人同蝙蝠俠出咗未

請問mafex隻超人同蝙蝠俠見街未?唔係話7月出咩
SUPERMAN見街:43:
see fb & bbs report superman 脚鬆, batman手ball joint爛了......:47:

wait bandai SHF better..
買左batman,上色同比例一流,布蓬係纖維造

唯一真係要好小心玩,有d join位太實就唔好夾硬黎
不能改善的關節問題…

Deadshot 重訂唔訂好?
Mafex d QC...

bandai Dec 出小丑女,其他DC角色應keep住有. I wait bandai

反而我有另外睇法,多個選擇永遠都係好事

我經常彈mafex d野但亦都會買,係因為有d方面shf都未必及mafex,只係少d人發覺又或者接唔接受問題o者

講QC,咁....都好左,起碼宜家玩幾次都未爛,咁shf 都會爛,所以其實冇野係必然
Mafex 配件,造型都比SHF好但最失敗喺QC同用料上……入左之前隻batman,cat woman 都中咗招……唔敢入哩間廠D野了……今次新出的超人同肥佬batman 香港同泰國玩家都有爛的問題……我等笨大好D……
雖然明知有機中伏,但係都好想落撘,可惜揾唔到
想問下有冇師兄知道邊到仲可以買今次隻batman?
呢幾日出旺角都見唔到有batman同superman...
winter00 發表於 6-8-2016 01:00 PM
呢幾日出旺角都見唔到有batman同superman...

MK蕉人又出左po兩隻都有woo..

另外其他地方隻超人一個星期前已有得賣
見街成個星期了,入左BATMAN,我由第一隻開始斷續買,其實進步不少,今次只是少少投訴面有少少出界,整體VERY GOOD,不容錯過,關節亦緊,身型比例同售價(約三魚)都一流
driftchu 發表於 6-8-2016 04:51 PM
MK蕉人又出左po兩隻都有woo..

另外其他地方隻超人一個星期前已有得賣

lol 冇行兆萬添,謝師兄報料!
driftchu 發表於 31-7-2016 05:52 PM
買左batman,上色同比例一流,布蓬係纖維造

唯一真係要好小心玩,有d join位太實就唔好夾硬黎

師兄咩價位入batman