Toysdaily 玩具日報

查看: 12452|回復: 17

[玩具攝影] MSP Dragonball - 孫悟空 (Chocoolate Ver.)限定版登場!!!

2016年7月MSP龍珠crossover朱古力品牌推出限定商品, 過往通常都係以TEE及時裝精品為主.........:78:今次少有地推出figure set套裝, 令一聚fans都去搶購一翻..........:43:其實今次呢隻黑朱古力悟空都是用回過往版本改色推出, 顏色都以全黑為主, 並加上立體色彩, 都算是特別呢........:36:粉絲又可以多一隻特別色收藏喇~{:1_220:}

特別包裝加上30週年logo~

全身用上黑色主色又有另一返風味~

呢隻顏色真係襯得幾特別,如果不是買了隻彩色的話,呢隻一定入。
唔明點解呢隻都有得炒, 唔覺得特別靚, 見到X chocolate係上面淨係覺得cheap左, 龍珠還是原本的好...
indy2123 發表於 24-7-2016 06:02 PM
唔明點解呢隻都有得炒, 唔覺得特別靚, 見到X chocolate係上面淨係覺得cheap左, 龍珠還是原本的好...

// 見到X chocolate係上面淨係覺得cheap左 //

同感
hahahaah
indy2123 發表於 24-7-2016 06:02 PM

X3 :67:................
奸笑悟空... 鬼上身咩... 未見過咯...
我以為最新龍珠超個隻黑悟空,但無帶耳環.................
我要龍珠雷達...
:help:
bfish 發表於 24-7-2016 03:58 PM
呢隻顏色真係襯得幾特別,如果不是買了隻彩色的話,呢隻一定入。

係呀, 呢種上色真係幾正, 所以彩色我都有入..........:)
馬仔 發表於 25-7-2016 08:11 AM
我以為最新龍珠超個隻黑悟空,但無帶耳環.................

自己加上去..............:p

我都想要, 淘淘都有.......係驚爆炸o者.........:o
唔明點解呢隻都有得炒, 唔覺得特別靚x2 !!

Almost $1000 for this one, not worths !
ray兄,SDCC個隻布洛尼幾時出報告?
唔明點解呢隻都有得炒, 唔覺得特別靚x3 !!
hksun0921 發表於 25-7-2016 01:50 AM
奸笑悟空... 鬼上身咩... 未見過咯...

彩色版我見到呢個奸笑樣都覺得好怪
但一黑左,雖然無耳環,但成件事真係好黑悟空,反而順眼左
可惜見到果時已經炒起左,買唔落手