Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 廉價的HARLEY QUINN

本人絕對無意引起罵戰!,我只係一個Collector,定期會係各大論壇/討論區分享自己嘅收藏而已

本著純粹開心分享嘅心態,只係無諗過會比咁多網民公然中傷+老屈咁解,日後嘅所有Trilogy版BATMAN我真係要思量一吓唔再打算係TD分享,因為我已經怕咗哩度啲人

下次嘅目標係Bandai隻SHF Dark Knight BATMAN
我收到通知2隻figure都到了香港, 可能今天或明天收工時去拎. 拎完都可以post相~
jeffloh 發表於 25-7-2016 09:05 AM
我收到通知2隻figure都到了香港, 可能今天或明天收工時去拎. 拎完都可以post相~

喺斗城訂?因為見個網有原價著衫版:p雖然已售罄

想問宜家b&s收費改收實重,喺咪比以前收費均真?
ChrisLamXYZ 發表於 25-7-2016 11:12 AM
喺斗城訂?因為見個網有原價著衫版雖然已售罄

想問宜家b&s收費改收實重,喺咪比以前收 ...

係呀豆城訂的, 之前都唔知原來HQ有咁多個version, 見有就訂, 訂完先知係有jacket的版本.

我無用B&S了("實重"其實有少少搵笨...) 我用另一間運費平d仲唔會"不足一lb都當1lb計(即係2.3lb就單價x2.3而唔係x3)

jeffloh 發表於 25-7-2016 11:24 AM
係呀豆城訂的, 之前都唔知原來HQ有咁多個version, 見有就訂, 訂完先知係有jacket的版本.

我無用B&S了( ...

用九灣個間?但好似要登記証件先用得比較麻煩,而且唔方便自己><取件
ChrisLamXYZ 發表於 25-7-2016 11:51 AM
用九灣個間?但好似要登記証件先用得比較麻煩,而且唔方便自己>

我影印身分證比佢就得, 我都無登記證件. 地方都唔算近不過老婆在附近上班, 所以取貨都OK. 但如果自己就寧願用間貴少少去間方便取貨的. (因為坐得車去都要車錢同時間)
jeffloh 發表於 25-7-2016 01:40 PM
我影印身分證比佢就得, 我都無登記證件. 地方都唔算近不過老婆在附近上班, 所以取貨都OK. 但如果自己就寧 ...

其實唔明點解要個人資料,其他集運唔洗私人資料都寄到; 加上取貨地點遠:DD寧願合併多件平均分擔個運費!
C hing 哪裡入手?謝謝
孫行者 發表於 25-7-2016 01:19 AM
本人絕對無意引起罵戰!,我只係一個Collector,定期會係各大論壇/討論區分享自己&#22021;收藏而已

本著 ...

期待師兄的Shf分享!
ilove12inch 發表於 25-7-2016 10:52 PM
期待師兄的Shf分享!

捱多三晚通宵就可以去動漫,已經買o左入場卷,非常期待!
豆城現有大貨了?
如果美泰附有吹波膠配件會更好 :78:
其實都唔算廉價了
而家Y拍已是炒價
仲貴過日廠{:1_224:}
豆豆城仲未有
奇怪
ike1993 發表於 5-8-2016 02:24 PM
豆豆城仲未有
奇怪

唔知係咪又被人扣起曬