Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] RAH GENESIS 幪面超人 AMAZON ALFA

呢隻幾靚,有勝趣,請問有無師兄知開訂未?邊樹有得訂?咩價位呢?
請問有冇玩具舖已經開訂?
RAH GENESIS 仮面ьユФみヤсМ⑦ヤюиャ

29,800円(税込)   2017年6月発送予定

全高:約30cm

【 ЙЧЬ内容】
・иュヰшヤ本体・・・1
・左右ЙЧЬ手首・・・4種
・専用иュヰшヤЗУ⑦Э・・・1
・ЪЗЬ用пУ⑦電池(LR41)・・・3

【商品素材】
・иュヰшヤ本体:ABS・PVC・PUR
・専用иュヰшヤЗУ⑦Э台座:ABS
・専用иュヰшヤЗУ⑦Эヤみу:PE
・専用иュヰшヤЗУ⑦ЭヱэЧк:PC

http://p-bandai.jp/item/item-1000106648/

終於與時並進

...................有金屬地台
個價好進取, 是跟新line出, 隻眼是否可發光?
Pazu 發表於 24-8-2016 12:49 PM
個價好進取, 是跟新line出, 隻眼是否可發光?

頭同腰帶都可以著燈
好失望, 好似沒有手環, 對比舊的amazon, 失了點amazon的特徵!
:49:  29,800円(税込)   :60:
近期Medicom BLACK RX SHARDOW MOON 出得好靚!呢隻Amazon 走唔甩
D.M.S. 必入! 完!
終於唔用果個唔多好用+唔靚嘅膠架, 同肯加燈, 好事
預左佢好似THE FIRST咁甩色,腰帶黑色無所謂,不過件衫肯定好快痴立立
應該差不多派貨,推返上嚟先。

利申:訂咗,好期待!:)
靚到爆................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,