Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2017年2月 SHF 【筋肉人】拉麵男-OCE- / бфЁЗ (官圖P4)

sddwwe 發表於 11-2-2017 08:40 AM
拉麵男為何沒有出動畫色啊??

呢個係新漫畫造型,所以大家覺得同舊版硬係有d唔同
呢條紅褲版其實好抵買, 買一隻等於兩個時空的拉面男

當然亞兜叫亞龍, 睇佢將希特拉搞成拉面殺死真係好搞笑, 後來睇漫畫版原來係上下分屍, 當年D少年作品真係夠哂激, 後來變忠比戰神打到殘廢, 之後修練變蒙古男大復活, 佢故事真係比主角筋肉人仲正,

後來佢自己仲有套外傅[鬥將拉面男], 竟然可以出左十幾期仲拍埋TV動畫, 以佢一身清朝男外型, 新一代見到應該都難以想像佢當年人氣到咁, 呢隻SHF近乎完全以還原[鬥將拉面男]外觀, 又可以當佢係新連載漫畫版來玩

我其實覺得龍珠式壞蛋變同伴公式, 拉面男可能係JUMP首個
其實筋肉人哩系列
GUNGUN 發表於 11-2-2017 10:36 PM

當然亞兜叫亞龍, 睇佢將希特拉搞成拉面殺死真係好搞 ...

我細過好似玩過紅白機鬥將拉麵男
mushroom 發表於 13-2-2017 01:08 PM

卡通就有出過鬥將拉麵男了,為何不出動畫色呢?

GUNGUN 發表於 11-2-2017 10:36 PM

當然亞兜叫亞龍, 睇佢將希特拉搞成拉面殺死真係好搞 ...

一d唔搞笑, 果時睇佢將希特拉壓成麵條已經好恐怖...以依家電視尺度睇怕冇可能出到街...
mushroom 發表於 13-2-2017 01:08 PM

我隻game仲o係度,不過仲未爆到機...