Toysdaily 玩具日報

查看: 24558|回復: 43

[新品消息] SHF【THE DARK KNIGHT】BATMAN & JOKER

SDCC 2016 展出

TDK呀!!!!
布斗篷呀!!!!(笨大轉性終於肯用布料!!)
兩隻都敗硬了:70:
希望頭部用打印技術啦
然後希望出埋TUMBLER同BATMOBILE
然後再希望出格納庫+貓女+西裝+管家...
就咁諗諗下排期都排緊幾年後:D
忍手唔入MAFEX果隻,望穿秋水終於等到笨大出
唔洗博佢斷手斷頸真係好感動

唔知係咪雙腳開得太大?感覺隻BATMAN好似有D矮
同場加影
must buy la, but will it be the same fate as injustice batman, price drops down a lot.  
棉花糖唔多夠大⋯⋯:58:
我自己覺得隻batman麻麻地. 始終同一角色唔同品牌由08年開始已經出過了好多次, 但就咁睇SHF同其他的分別唔大. 我覺得SHF suicide squad至少個面相做得比其他品牌 (eg MAFEX)好. 不過都會睇真d (因照片比較光少了些層次感) 如果價錢OK都會考慮入手.

一向都唔係joker fans所以唔會入了.

兩隻都及不上mafex, 希望實物會改善!
幾時出bvs果三位主角先?

我覺得Mafex個隻靚D,不過佢出我都會買ge~
呢兩隻要睇埋有幾多配件先至決定,MAFEX Batman 有 飛索槍、EMP槍,Joker 就有機關槍、火箭炮、刀仔、手槍。
SHF Dark Knight 最少要大MAFEX,多一技 sticky bomb gun。
真係睇價錢,布蓬對笨大黎講已經好大"進步"
呢兩隻敗硬!入坑遲,錯過了mafex,呢次不能錯過shf了!
就咁睇batman炭纖塗裝冇mafex咁精細, 不過可動應該贏晒啦, mafex扭多下都驚
反而joker就有d隱憂, 頭雕似過mafex, 但個白粉底就全塊面平均上晒, 髮邊位條線仲要油得咁分明, 大貨係咁既話就唔洗考慮了

隻SHF Joker啲塗裝好有Mattel嘅感覺..  發表於 22-7-2016 12:58 PM

我焦點去左後面........Triple HHHHHHHHHHHHH:handshake:
咁我可以掉左隻mafex la
隻小丑睇相面相好似Mafex 好小小