Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 先生你貴姓系列四之孩記Hawkeye

大家好! 小弟本身少玩孩記,但被復仇者系列既隊員深深吸引住。(唔好亂he,依篇唔係hehe文)
不過眼見笨大鷹眼應該2046先出,到時我同復仇者都應該準備排隊拎生果金,所以依家買住孩記止住渴先!

未開箱已經倒秋一口涼氣,然後從心裡輕輕說一聲.....都係果一句,先生你貴姓啊?又係你啊?(一向都係依句架啦)
孩記出品其實都唔差,(不過未至於去盲反,唔係話你啊!唔洗兩頭望)
頭雕都唔錯,只係上色略為粗糙(未去到世界級既)

依張相,頭部上左少少色,而無法可修飾的一對手係未上色(原色),所以有好大色差......(well,正常既,廢話)

都算完成掛.....去相

謝謝觀看! ^^

大大唔使咁灰,以笨大咁進取的出貨,應該好快會有 :73:
我都有買佢,大大攪得好靚,其實送埋把箭都唔怕死啦!孩記:blame:
多謝欣賞,^^
係啦,孩記送多幾枝箭唔會好多成本.......咁都慳
For Hawkeye, it is not bad indeed for Hasbro.  :)  Support.
多謝Douglas版主支持、欣賞! ^^
美泰隻綠箭俠都有埋箭,孩佬咁Q孤寒!:blame:
係孩記迫我......
去箭.....

Just for fun,謝謝觀賞 ^^