Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Blitzway新品預告:1/6 《捉鬼敢死隊》可動人偶 / Ghostbusters Figures

只是看官圖,老實講,真係唔多似喎
買買買 發表於 25-8-2016 04:32 PM
HAHA, ching, 竟然有3人set(沒黑人)訂!岩我!

唔差個少少我會入全set,雖然前段捉為食鬼只有Dr.3人組,但始終Z都係隊員
leungfrankie999 發表於 25-8-2016 06:16 PM
官網未有得訂? 1700一隻...當玩 enterbay NBA

抵過EB NBA 啦
套衫連副捉鬼Gear 再加Effect 件
我都唔明NBA 短衫短褲憑咩收$1800?
DX11 都係$1630 喳!
kimlam 發表於 26-8-2016 01:01 AM
抵過EB NBA 啦
套衫連副捉鬼Gear 再加Effect 件
我都唔明NBA 短衫短褲憑咩收$1800?

你唔覺EB出既figure d服裝一向都沒難度,然後起碼1380起標∼
最複雜個套已經係鬼武者。同ht或dam已經沒得比。
買買買 發表於 26-8-2016 10:10 AM
你唔覺EB出既figure d服裝一向都沒難度,然後起碼1380起標∼
最複雜個套已經係鬼武者。同ht或dam已經沒 ...

其實佢要出NBA唔怪佢,唔出tracksuit已經係退堂,球衣至少可以用多啲科技去克服比例障礙,好似用laser cut去減少膊頭嘅駁口另件衫唔會響膊頭企高咗都好啲吖
唔會再買ENTERBAY既野, 唔喜歡佢地既做生意態度, 玩起佢地既野一D開心既感覺都感受唔到
個人意見
youlovetoy 發表於 26-8-2016 10:21 AM
唔會再買ENTERBAY既野, 唔喜歡佢地既做生意態度, 玩起佢地既野一D開心既感覺都感受唔到
個人意見

又放眼觀望下隻Mark哥會點
有話開訂?為何官網還未有呢?
gargan 發表於 26-8-2016 11:59 AM
有話開訂?為何官網還未有呢?

should start PO before end of this month.
2littlemoney 發表於 26-8-2016 01:01 PM
should start PO before end of this month.

Awesome!!! thanks for your info.
chungyuihing 發表於 26-8-2016 10:39 AM
又放眼觀望下隻Mark哥會點

HAHA, 隻mark哥造形恤衫西褲,mark哥褸,會有幾難?一係送多套牛仔褸�褲,賣$1380都可能有人嫌貴∼:34:
gargan 發表於 26-8-2016 01:05 PM
Awesome!!! thanks for your info.

seven has started PO today.
2littlemoney 發表於 26-8-2016 10:25 PM
seven has started PO today.

Seven should be a good price as ACI is the official agent
chungyuihing 發表於 27-8-2016 01:18 AM
Seven should be a good price as ACI is the official agent

Seven vip got special price for Dr.3 set, it's sad that I m not a VIP...............

目前最低價系皆旺一樓station,Seven就要VIP至系更低價
都系圍1500左右一隻,假設贈品真系贈品