Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gargan

[詢問] ACG Toys 1/6 華英雄

gargan 發表於 22-7-2016 02:38 AM
不能苟同,始終步驚雲是由HT出品,無論效果或頭雕,其他公司都很難跟隨!如果由其他公司出聶風,總會有著 ...

yes,ht出當然最好,不過作為fans,如果佢冇諗住出,或者要N年後才出,那我寧願由其他公司出好了,縱
然質素較次也總聊勝於無
dmaj7 發表於 22-7-2016 12:48 PM
yes,ht出當然最好,不過作為fans,如果佢冇諗住出,或者要N年後才出,那我寧願由其他公司出好了,縱
然質素較 ...

明白師兄的不悅,世事就是充滿著無奈呢!:38:
其實有無諗過, 係馬 sir 唔放個版權出黎或聶風個版權太貴呢? 好老實, 不食盡 fans 便不是馬 sir 吧?
[quote]gargan o
點會咁快出聶風,應該到風雲週年紀念,天下用嚟谷人氣及宣傳!
hk小文 發表於 22-7-2016 02:03 PM
其實有無諗過, 係馬 sir 唔放個版權出黎或聶風個版權太貴呢? 好老實, 不食盡 fans 便不是馬 sir 吧?

可能性非常高
請問各師兄, 今屇有否華英雄新消息?
Please give us華英雄 !!!!!!!!!!
又要等下年:56:......
2016 not release then wait for 2017. Good news is can save more money to buy it:)