Toysdaily 玩具日報

查看: 6926|回復: 10

[分享討論] 好日唔開Line,一開就中sad shf覺醒悟空

今晚收左個覺醒悟空,扭扭下發現個patpat有啲怪怪地,一睇原來係左左,中哂sad,各位大大有冇呢個問題?
如果有師兄大大有同樣問題而又係右右的話,可以同小弟交換嗎?

咁都中獎。Shf 有sad 從來沒有聽過可以換貨。
師兄唔係想取笑你中sad,但聽到你話如有師兄是右右pat就同佢交換,真係笑左^^
stockholder 發表於 18-7-2016 02:55 AM
咁都中獎。Shf 有sad 從來沒有聽過可以換貨。

呢個100%係 manufacturing defect, 行貨有單應該有得跟?
其實可能真係有人中右右pat,

但係果位師兄未必發現或者唔拆收藏.

唔好唔開心啦,因為中左sad都未必知可能更慘,而知道既起碼有希望/方法補救!:36:
我地香港代理是誰大家都知,有得換?
半年?一年?定無曬聲氣?

自己試下就知。
如果浪費車錢上去換, 又唔知得唔得 , 不如買隻新吧啦~~~師兄:he:
平放出去入過隻新 :78:
其實呢隻係爛衫,唔對稱其實都未必睇得出。

我都番去睇下自己有無中獎。
其實隻野咁樣
我真係無留意仲要拆出黎睇
HAHA
其實唔使拆開, 向前提起大脾, 會見到PAT PAT位有剪件位. 我之前係噤樣check 佢。