Toysdaily 玩具日報

查看: 8148|回復: 18

[個人收藏] 輕鬆細數至今的marvel收藏~~

小弟由toybiz時代開始玩起,最吸引我是因為可動高,玩味多~{:1_238:}
不過小弟的收藏到現在為止其實不多,反而愈來愈少.........:44:
最大原因是空間問題,曾經多到房都沒位放,痴到同一盒買三隻..........:44:
之後只入英雄,不入奸角,再之後連英雄都只入自己喜歡就算~~:35:
不過現在鞋佬又出了不少以前沒出過的角色,看來又要買買買了~~~~~:43:
首先來最新出的復仇王,個人覺得外型最美的一隻,不過自己覺得復仇王最正是face off版,可惜我沒有.......:26:

來細數其他~~~:35:

Ghost rider好正。:shiny:差部電單車。
很強大的收藏:handshake: (新出的孩之寶punisher其實不錯)
toybiz果d係正既!
師兄收藏量豐富.
nice review :love:

thank you~~~  發表於 17-7-2016 01:59 PM
cd_room 發表於 16-7-2016 10:28 PM
Ghost rider好正。差部電單車。

有電單車,不過懶影~~~~~~:34:
edmondphk 發表於 16-7-2016 10:55 PM
很強大的收藏 (新出的孩之寶punisher其實不錯)

隻punisher是不錯,只是腰可動太弱....

好多都正,如hulk,銀魔,gg俠,巨人,鷹眼,ghost rider等都正過鞋佬,睇睇鞋佬能否再超越~~:78:

已經比以前少好多了,回想以前都覺得自己好痴線..........:sad:
小小玩具迷 發表於 17-7-2016 01:53 PM
好多都正,如hulk,銀魔,gg俠,巨人,鷹眼,ghost rider等都正過鞋佬,睇睇鞋佬能否再超越~~

狼人已經冇得頂
Xyz
Nice sharing. :78:

thank you  發表於 18-7-2016 09:11 PM
講X Men, Magneto個面相,頭盔, toybiz 嬴左 孩佬.
Storm件袍做得好過孩佬,
Cyclops, Gambit toybiz做得好 detail. 孩佬根本追唔到.

不過女角孩佬做得好過toybiz (rogue我直情嚇呆左)

光頭教授都唔知孩佬出果時會唔會好似ghostrider咁無左架車:x
quincy 發表於 17-7-2016 03:39 PM
狼人已經冇得頂
Xyz

狼人的確好正,關節可動好適合佢~~:$
小神童 發表於 17-7-2016 07:10 PM
講X Men, Magneto個面相,頭盔, toybiz 嬴左 孩佬.
Storm件袍做得好過孩佬,
Cyclops, Gambit toybiz做得 ...

toybiz Magneto最正是頭盔可戴可除,是腰可動低,不過始終是舊產物,孩佬就衰面相...
Storm我都喜歡 toybiz,因為不喜歡雞冠頭.........:(
Cyclops, Gambit toybiz都好,不過不夠壯,但相信孩佬再出Cyclops都不可能會眼識著燈了........
女角基本上toybiz我只覺得Storm最好,孩佬就ms marvel~~:)
不過ghostrider無車,尚可接受,X教授無輪椅真系........:oh:
我估如果佢真的出,會不會當baf砌輪椅出來呢?~~~:34: