Toysdaily 玩具日報

查看: 5774|回復: 17

[個人收藏] 我的柯柏文

星期二已經收左貨 , 今日先有時間係公司拎返屋企 , 呢隻真係近年收藏中最正既一隻 , 先前實物圖一張都無 , 真係有些少擔心 , 但之後見到其他師兄收貨後貼圖上黎 , 即刻放心晒 !! 今晚玩左兩個鐘 , 真係有愛不惜手既感覺 , 希望買左既師兄同我一樣玩得咁開心 , 最後整多張 BEE 仔相同大家分享 !!

嘩,正。好震撼,同1/4 43有得揮。I mean size. 文哥舊化好正
點解大部份人都唔移返正心口(左右紅色車頭)入個門後面
stockholder 發表於 16-7-2016 12:58 AM
嘩,正。好震撼,同1/4 43有得揮。I mean size. 文哥舊化好正

同意 !! 暫時可以講係今年最正既一隻 !!
mj23 發表於 16-7-2016 01:59 AM
點解大部份人都唔移返正心口(左右紅色車頭)入個門後面

真係 !! 等我之後研究下再整返正先 , 謝謝 !!
正!同1/4差唔多高,就唔怕太大件了
堅正,尤其是改左官圖兩行腹肌,當時就係睇官圖睇到我十五十六,諗住睇實物先決定點知又未出現過,好在搏啱左
neoneo 發表於 16-7-2016 10:07 AM
正!同1/4差唔多高,就唔怕太大件了

同意,佢同其他1/4一樣高,但吾知點解,佢比到我巨型既感覺!
交叉人 發表於 16-7-2016 01:17 PM
堅正,尤其是改左官圖兩行腹肌,當時就係睇官圖睇到我十五十六,諗住睇實物先決定點知又未出現過,好在搏&# ...

師兄你既選擇係絕對正確,它絶不會令你後悔!
好正∼∼:handshake:
放係屋企一定好震撼:36:
可惜我家沒有位:26:
nice, some great collections
Nice  collection. :love:
好靚呀!dvd兄咁快收到貨,我今次無同3a直接訂,有排等了😔
好分享👍🏻小弟都追左隻,聽日有得玩^^
shadowz01 發表於 16-7-2016 04:28 PM
nice, some great collections

多謝欣賞 !!!!  希望大家都有好玩具玩 !!