Toysdaily 玩具日報

查看: 6968|回復: 15

[新品消息] comicave 1:12 Mark 33 Mark 30.

【2016玩具節 - Share post有著數】
由即日起至7月17日期間,只要黎鋪頭出示已分享依個POST,即可獲贈精美禮品一份,數量有限,送完即止,你仲唔快D行動?

詳情見
https://www.facebook.com/SEVENTo ... 354/?type=3&theater

Comicave TEASER 01_print(1).jpg
I like this size!
出hb未呀? 得個講字 訂都未有得訂
樓主打錯1比9,應該係1比12
Comicave..................

一set都不錯, 攪到想入齊全套。
又唔平,仲有熱潮已過!唉∼
cking 發表於 13-7-2016 10:22 PM
又唔平,仲有熱潮已過!唉∼

直情悶啦,仲係Ironman.
成6百幾一隻....都貴. 一隻出過電影, 但藍色根本老作無出過電影....好難俾錢買佢.
之前一直也支持它的IM系列(頭三款),但其價值未有好好的跟市場其他相近產品作比較定位,加上熱潮減退,及遲買一定有着數,這條線已放在最底層的「等待」,沒有衝動了!一直看好的hb也只聞樓梯響⋯

其實1/12著實合適香港大部分居住環境,可置於家中展出及玩樂手中!
市面上的HT33加返曬價咩?
bigtomm 發表於 15-7-2016 03:56 PM
市面上的HT33加返曬價咩?

唔清楚, 我估樓上所講,shf平均300, KA平均1千,comicave賣600至800, 唔貼近市場
Wait for mark46. :x
mushroom 發表於 15-7-2016 04:21 PM
唔清楚, 我估樓上所講,shf平均300, KA平均1千,comicave賣600至800, 唔貼近市場

計原價屎, 計特價仲屎, 我舊年耶誕980入到HT33.
COMICAVE 除了MK23外,隻隻買了後都會平幾舊, 都唔知佢點攪, 真心覺唔使急買, 所以 MK43 仍未入手。
草根雜品 發表於 16-7-2016 11:34 AM
COMICAVE 除了MK23外,隻隻買了後都會平幾舊, 都唔知佢點攪, 真心覺唔使急買, 所以 MK43 仍未入手。

非常同意,我的3隻Comicave ironman全部是遲買一定有so,亦未見所謂地方限制而買不到!不再上鈎了!!