Toysdaily 玩具日報

查看: 10958|回復: 33

[新品消息] Marvel Legends Winter Soldier and Falcon

見無人講呢兩隻野就開下POST,唔知見街未呢?

重有隻 scarlet witch
winter soilder 同FALCON應該呢一兩個星期

SCARLET WITCH 一係SET入一係食炒
scarelt witch 呢wave已經出了, 見到有英美隊長散賣.
Marvel Legends 真係好難入手,witch呢set孤仔有入貨已經叫好少少,冬兵Falcon台灣玩緊,香港就算有又要搶,真係煩∼
threeeye914 發表於 12-7-2016 09:15 AM
Marvel Legends 真係好難入手,witch呢set孤仔有入貨已經叫好少少,冬兵Falcon台灣玩緊,香港就算有又要搶 ...

斗成可以預訂了
Abcdefg
有大大話上ebay買仲方便 :73:
斗城有, 八月出貨, 而家只係得網上訂, 遲下有無大貨唔知啦!
threeeye914 發表於 12-7-2016 09:15 AM
Marvel Legends 真係好難入手,witch呢set孤仔有入貨已經叫好少少,冬兵Falcon台灣玩緊,香港就算有又要搶 ...

我都好少玩marvel legends, 除非是spiderman(幸好唔多人爭~) . 我依家好多時都係上外國網站買算(例如mattel DC系列) . 一來計返其實差不多價錢, 二來, 最重要的是香港好難搵到, 有大貨又未必有時間去"搶". 我又唔想益炒家所以自己上網訂算. 有時幾個朋友一齊夾, 運費就再平d咁啦.
斗城係咪上番香港官網訂?
quincy 發表於 12-7-2016 10:28 AM
斗成可以預訂了
Abcdefg

師兄係上網訂還是到鋪訂?
jeffloh 發表於 12-7-2016 11:55 AM
我都好少玩marvel legends, 除非是spiderman(幸好唔多人爭~) . 我依家好多時都係上外國網站買算(例如matt ...

師兄可以pm或暗示下相關網址嘛?thx
threeeye914 發表於 12-7-2016 04:08 PM
師兄係上網訂還是到鋪訂?

我未訂,但見到佢fb上話可以訂
threeeye914 發表於 12-7-2016 04:15 PM
師兄可以pm或暗示下相關網址嘛?thx

又唔係咪神秘野唔洗暗示~~ XD

來來去去都係"阿媽喪", 豆城網頁搵到就買~~
斗城網找不到:Q:Q