Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 吉野凜花

[玩具攝影] 友情重視的傲驕偶像:figma西木野真姬

GN-001 發表於 11-7-2016 06:41 PM
good~~~~~~
pile對唱歌的熱誠 真的很感人呢

Thx support x6:$

大大果然係LLer & Piler,Pile係跳舞方面亦好用心

大大應該唔會錯過下半年,Pile既亞洲巡迴演唱會吧(笑)
吉野凜花 發表於 11-7-2016 08:54 PM
Thx support x6

大大果然係LLer & Piler,Pile係跳舞方面亦好用心

說是LLer或Piler 也不敢當 :77: 其實三次元方面我係空丸推
Asia Tour有機會的話當然不會錯過~ :)
前幾日新加坡的C3
見到所謂"LLer" 好過分 火都來
在空丸同佐ぼ木未来的簽名會
好多人一上台無視ノアボモ 直接拿了簽名就走去空丸那裡...
明明ノアボモ有打招呼 簽完名都有揮手say bye......
好在有日本遠征來的奶人們 現場才沒那麽尷尬.........
GN-001 發表於 12-7-2016 10:00 PM
說是LLer或Piler 也不敢當  其實三次元方面我係空丸推
Asia Tour有機會的話當然不會錯過~  ...

德井既感情最真摯,不論對她既粉絲定係成員們{:1_373:}
(介紹figma妮可時再評講)

黑粉某程度係令LoveLive有污點既原因之一,新加坡是,香港也如是
(去年LL only event出現 '宅形蜈蚣' 仲記憶猶新...)

P.S.大大會買Final live BD Memorial BOX嗎?
吉野凜花 發表於 12-7-2016 11:28 PM
德井既感情最真摯,不論對她既粉絲定係成員們
(介紹figma妮可時再評講)

沒錯~期待大大的報告~
當小弟見到空丸出場,即刻感動到喊 多謝基友獻上紙巾
之後都有幸跟空丸講幾句話,超幸福w{:1_211:}
FLL BD想買amazon特典版呢~
彈琴呀~ :handshake:
好有feel~ :love:

Thx support x7:64:

真姬配鋼琴真係毫無遺和感~

P.S.南條2nd album已出

LL產品報料~

BANDAI VISUAL ONLINE SHOP發售:LoveLive!旅行用睡覺套裝
(有頸枕,眼罩及收納用布袋.頸枕上有九位成員代表既logo)

Good stuff, love her emotions.
吉野凜花 發表於 15-7-2016 09:27 PM
Thx support x7

真姬配鋼琴真係毫無遺和感~

仲未買. {:1_373:}
shadowz01 發表於 16-7-2016 10:44 AM
Good stuff, love her emotions.

Thx support x8:64:

想買黑盒(BD)定白盒(DVD)?
吉野凜花 發表於 16-7-2016 01:36 PM
想買黑盒(BD)定白盒(DVD)?

應該白盒.
由於家中BD機係放在大廳.同屋企人一齊睇,我會怕羞.:shy: