Toysdaily 玩具日報

查看: 6885|回復: 14

[玩具攝影] NECA 1/4 BEGINS版 BATMAN 連環圖【共61p】

"...And there's something
out there in the darkness...
something terrifying...

...Something that will
not stop until
it gets revenge...
...Me!"

-BATMAN

寫真Part

劇照Part

其實好正
NECA系列1�4既都好正 對上次買AK BATMAN真係好滿意
呢個價錢真係無咩好要求 記得曾經有朋友係都要同HT同Enterbay比
話呢2個真好多 咁一定架啦 價錢都相差咁遠xd
今次,頭雕真係唔錯。

綜合大部份消費者嘅意見,好多都話哩隻BEGINS各方面個評價都超越BvS果隻  發表於 6-7-2016 08:25 PM
31575861 發表於 6-7-2016 11:29 AM
其實好正
NECA系列1�4既都好正 對上次買AK BATMAN真係好滿意
呢個價錢真係無咩好要求 記得曾經有朋友 ...

同感, 你拿HT黎比, 咁HT1/4個價又可以買到幾多隻NECA先.
31575861 發表於 6-7-2016 11:29 AM
其實好正
呢個價錢真係無咩好要求 記得曾經有朋友 ...

我覺得比較下又無所謂, 不過兩者唔可能"公平"地比較. NECA價錢平咁多, 精緻度無咁高好正常. HT/ EB 基本上係NECA的4倍價錢.

另外又要睇係買來收藏定玩. 問心我真係唔敢大動作地郁EB/HT果隻. 但如果我買NECA, 我一定不停咁郁佢d手腳, 撞下玩下都唔怕.

我自己已經有EB果款, 如果唔係因為1/4佔用的空間多(重中之重的土地問題...) 我都會買埋佢呢.

NECA隻BEGINS有30個可動關節  發表於 6-7-2016 08:22 PM
哇!正吖!! 請問師兄一隻大概幾錢吖?
sixstarlegacy 發表於 6-7-2016 05:06 PM
哇!正吖!! 請問師兄一隻大概幾錢吖?

有$6xx,$7xx,$8xx,我果隻係6字頭,因為我舊年10月已經落咗訂
mushroom 發表於 6-7-2016 11:54 AM
今次,頭雕真係唔錯。

下次我分享自己4隻 HT,EB,CT+NECA 1/4 Bale版

我啱啱先訓醒,晚晚通宵好累,今晚day off
{:1_234:}
jeffloh 發表於 6-7-2016 01:38 PM
我覺得比較下又無所謂, 不過兩者唔可能"公平"地比較. NECA價錢平咁多, 精緻度無咁高好正常. HT/ EB 基本 ...

我覺得HT同EB比較傾向收藏果類,頭雕方面無得挑剔,可媲美蠟像級別

NECA比較傾向拎上手玩果類,粗玩都唔怕,因為就算有乜嘢事都唔會肉赤
HT,EB E+哩兩隻已經炒到好貴

今次NECA出哩隻BEGINS版就正好可以比之前錯過無入到EB果隻就當係彌補返

我身邊啲朋友就係之前無入EB果隻所以話想入NECA哩隻,Part方面就一定無EB果隻咁多咁正

畢竟兩者個價相差咁大唔可能要求得太多,面相算係有誠意,正如NECA官方所講佢哋話隻BEGINS取得咗Bale個肖像權,至於似唔似就見人見志,各花入各眼XD~
支持,呢個價錢有咁
mushroom 發表於 6-7-2016 11:54 AM
今次,頭雕真係唔錯。

今日入手,第N部TUMBLER:78:

性價比高但無資格(地方)擁有:cool:
Really nice sharing. :78: