Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 先生你貴姓系列劇場版之致敬!

大家好! 近來 Bruce Lee睇到新聞知道愛國隊長同Iron man分成兩派內戰,佢就係社交平台發表話:

Thor知道之後就過去搵Bruce,諗住提醒下佢

Thor:喂!李生,我睇到你個post,我好欣賞你向愛國隊長致敬!但你知道當中發生咩事咩?
李生: 老闆叫我post咪post囉,我d同事都笑住影張相添啦!你又唔話佢?重有我unfriend左你,點解你睇到架?
Thor: 若要人不知,唔好咁低b! 你知道你status較左公開嗎?

李生: 哼,唔好阻住我厄like!
Thor: Fine...

李生: 重知我有我生活!

李生: 我重要有Like唔要嬲,啦啦啦...作首歌俾隊長先
         有個隊長好勇敢,好勇敢,好勇敢,
         有個隊長好勇敢,打抵懷人(真心有隻雀仔跌落水)
Thor: 唉!次次做好人提下佢都冇用......

Thor: 難道我用無名氏身份捐左錢俾愛國隊長既家人又post相俾你睇咩?

小弟知道早前,牛頭角迷你倉發生四級大火,兩位英勇的消防員因而殉職,
願他們安息,他們的家人也從傷痛走出來,重新面對生活!

向香港所有服侍市民大眾的工作人員致敬!!!

THOR 執過係靚咗好多!只係額頭果三條紋搞到好老。。。
多謝師兄欣賞,Thor shf 真係好野黎,加少少心機上下色,就精神哂
謝謝師兄分享劇情!:78: