Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [NECA]The Terminator1:T800

我記得[未來戰士1]而前明珠台1年一定做一次,但故事就唔係好記得,介紹唔到故事,我又唔想用[維基資料]介紹咁求其,
就下次我重睇[未來戰士1]先再講故事因為遲d會出個黑色衫版一定有機會講,
現在我狂買[NECA]既未來戰士又唔係特別中意套野但個玩具好吸引我不過幾套電影故事唔差都幾好睇.

個盒封面做到80~90年代感覺仲可以打開封面,尼個玩具200蚊有找算低玩又多配件,先講頭有三個更換,
有個[長髮頭]做得幾似[阿諾舒華辛力加]頭髮有小小甩色隻隻都係咁,另一個係[短髮無眉頭]同[受傷頭]仲有佢同之前[Terminator 2]個頭係用相同關節可以交換玩.
佢件衫比前幾隻特別博頭有條鏈出奇地件低衫好花但一D都唔娘,
可動性[手爭位]唔係好郁得,可以換[戰損手]可以見到機械骨假比隻[Terminator Genisys]T伯伯隻戰損手容易拆開,
有兩把手術較剪不過打唔開隻手拎唔岩位無咩用,右手可以換[拎槍手]我整唔入懶得用加熱方法,
有三把唔同槍我個人中意佢把手槍,佢同前幾隻差唔多高樣比較做得d好.

我最唔滿意係D槍的膠質, 軟皮蛇咁:*
咁多集未來戰士, 小弟最喜歡第一集, 實在相當有型的一個機械殺手。  今次玩具的頭雕的確好靚, 如果有高手可以將它重塗, 肯定精彩。   

套衫是來自一名死飛仔的, 所以造型較特別。
https://youtu.be/Nv0Jc4ziS-U
edmondphk 發表於 3-7-2016 09:27 AM
我最唔滿意係D槍的膠質, 軟皮蛇咁

長熗先最明顯,成日都彎
大姐姐 發表於 3-7-2016 02:05 PM
咁多集未來戰士, 小弟最喜歡第一集, 實在相當有型的一個機械殺手。  今次玩具的頭雕的確好靚, 如果有高手可 ...

個頭唔重新上色都可以接受,係個戰損頭受傷眼位差小小
個飛仔同t伯伯穿件衫出黎效果好大分別:76:
個人覺得第二集係堪稱至今其中一套最完美
歪勾 發表於 11-7-2016 08:03 AM
個人覺得第二集係堪稱至今其中一套最完美

金馬倫的確唔簡單,打破新不如舊的宿命,第二集再成為經典
個人覺得金馬倫最厲害果套是aliens2,接手人家做續集但可以成為經典,還有誰可匹敵
好似有D鬥雞眼 :(
大姐姐 發表於 3-7-2016 02:05 PM
咁多集未來戰士, 小弟最喜歡第一集, 實在相當有型的一個機械殺手。  今次玩具的頭雕的確好靚, 如果有高手可 ...

有一個飛仔係Bill Paxton

https://www.youtube.com/watch?v=DHg6S4AYlb4
:)約埋去開