Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 自改紅眼 DC Reverse Flash

TV版The flash的造型我一向都麻麻,反而Reverse Flash真係好型:handshake:
DC出品,買返黎要自己執是常識吧。
個身的上色及電紋絕對收貨,個頭例牌無色,要自己打陰影。再加上個樣過份正氣,我決定油紅對眼。

期待黎緊barry allen同arrow的孖裝:)

油紅對眼成個feel好左好多,我都認同佢原本個上色唔夠邪氣
所以我買左mattel...
佢無紅眼先係敗點,要玩家自改又唔送多個頭雕:cool:
不過整體好多無得彈
hkh1993 發表於 2-7-2016 09:09 PM
佢無紅眼先係敗點,要玩家自改又唔送多個頭雕
不過整體好多無得彈

咁加兩筆好閒jei,反而紅眼係限定版先無謂

mattel同dc在detail及上色的確有距離,我又唔會因為無紅眼而入mattel,自己加兩筆好簡單
edmondphk 發表於 2-7-2016 09:52 PM
mattel同dc在detail及上色的確有距離,我又唔會因為無紅眼而入mattel,自己加兩筆好簡單

其實紅眼造型有出過,不過係買blu-ray套裝送,果隻身既黃色淺d既
小弟買mattel見用硬膠 身立立令似皮衫同關節實d 因之前arrow孖壯...