Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2017年1月 魂 Shop 限定 SHF 超級撒亞人 孫悟飯 (官圖P8)

mushroom 發表於 25-8-2016 10:27 PM
超1頭是為了我呢類無買之前悟飯而設

可惜佢從未出現過爆左衫都仲係超一頭
只出現過黑頭,不過無所謂啦,新素體新頭都靚過舊個隻好多
不過新系列顏色好似比較淺色,唔知係咪為SDCC留一手呢?
newnov 發表於 26-8-2016 07:03 AM
可惜佢從未出現過爆左衫都仲係超一頭
只出現過黑頭,不過無所謂啦,新素體新頭都靚過舊個隻好多
不過新 ...

有師兄話個頭換唔返落舊表體, 超1頭點都係唔夾。

呢次腰帶用了電視顏色, SDCC唔通出漫畫色?
mushroom 發表於 26-8-2016 09:38 AM
有師兄話個頭換唔返落舊表體, 超1頭點都係唔夾。

呢次腰帶用了電視顏色, SDCC唔通出漫畫色?

SDCC 只要出就一定靚過呢隻,不過都唔知出唔出
其實我而家為左新模剛剛入坑,都有排都出唔到幾隻
又唔想買舊款,但好多角色新模再出機會又不大......
newnov 發表於 26-8-2016 01:08 PM
SDCC 只要出就一定靚過呢隻,不過都唔知出唔出
其實我而家為左新模剛剛入坑,都有排都出唔到幾隻
又唔 ...

我都係只入了新杜拉

人氣角色會reboot

但16至18號那些就未必了
mushroom 發表於 26-8-2016 02:03 PM
我都係只入了新杜拉

人氣角色會reboot

所以佢出出下超西,藍超西,撒亞神之類,我都可能已經對條line無興趣
newnov 發表於 26-8-2016 05:30 PM
所以佢出出下超西,藍超西,撒亞神之類,我都可能已經對條line無興趣

Shf的面相我一向唔滿意, 所以無入。

不過超級比達有feel,所以訂左同入埋杜拉。

Btw, 都入左隻魔童
哩隻到時一應該通街都有得賣
ro仔 發表於 27-8-2016 09:57 AM
哩隻到時一應該通街都有得賣

魂限野好難講,唔似上次隻爆衫悟空
我見街價都係3xx , 其實係岩就訂定比較好 , 就算一街有得賣相信唔會差太遠
kazfaboy 發表於 27-8-2016 10:34 AM
我見街價都係3xx , 其實係岩就訂定比較好 , 就算一街有得賣相信唔會差太遠

平左都唔平得幾多,睇到而家隻隻靚少少都過千就知道魂限野鍾意就訂實無死
港魂係咪無呢?

................
我覺得會出斯路仔...

Akiba Showroom
「S.H.Figuarts特集展示 -ヤЯф・ヵтЧヱ-」ЗУみЬ!
Йюシ悟飯ソ対決Ёみ⑦……名場面メ再現ウギ展示メЙю編以外パィ用意ウサゆネエ!
http://tamashii.jp/akiba_sr/?p=3214

好想出多好多角色,而家太慢,重頭黎過一個月出兩個角色啦
漫畫悟飯高度最多去到斯路心口