Toysdaily 玩具日報

[版務] 「第2屆香港玩具節 x Toysdaily 玩具日報」送你入場券!(7/8已截報名)止

關閉 [複製鏈接]

唔好意思,打漏左.hk,現更新,謝謝幫忙

姓名:Allan Cheng
電郵:wailun76@yahoo.com.hk
我要入場券!

:handshake::$:$:$
Thanks. 已回覆email. 如收不到請通知
剛剛已回覆email. 如收不到請通知,謝謝
不好意思,岩岩先覆到EMAIL,不知今日都可以去囉飛嗎?抱歉
Dick.Po 發表於 9-7-2016 05:13 PM
以下既朋友將收到email,請回覆email確定能出席領獎。
再次多謝大家參加!

師兄,岩岩PM左你同EMAIL你,不知可以今日囉飛嗎,不好意思呀!
姓名:麥先生
電郵:hornellmak@gmail.com

我要入場券!:)

{:1_375:}仲有無呢?
已email的朋友已全部登記,今晚見大家啦∼

頂!報咗名,日日check住就冇反應,一唔得閑check就有。唉!我呢尐有細路嘅,真係唔可以成日上網㗎!

灰爆!
建議下次講清楚幾時截止,等我呢種有細路,冇咁多時間上網嘅有個預算吖唔該!

唉,灰爆……
點解唔響當日會場派飛,要安排人星期二晚去攞,突登搭車出去,登記得就希望免費,住附近就話方便啫,其他人可能要返工,點解安排唔可以令到會員方便d
樓主, 我想知道仍有free ticket? 如果有, 下面我的個人information. thanks

姓名:Lok
電郵:lok262003@yahoo.com.hk
我要入場券!