Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [長老2.0] Hottoys 1/6th ALIEN VS. PREDATOR ELDER PREDATOR

多謝支持~
可以戴上面罩,真定假?係就正!
咁睇 個頭唔夠深色.
wkt2157 發表於 30-6-2016 03:36 PM
可以戴上面罩,真定假?係就正!

我都想知,但柑兄話唔可以帶

之前問過 , 話帶唔到面罩喎,到底系∼樓主自己改圖定真系帶到呀 ?
奇怪, HT 唔系有指引比你地班第一手出圖的人咩? .....
有時玩玩具既野係要有自己既創意, 唔係話唔得就唔得咁死板, 個面具確實係冇做可帶既位置, 但放落面度其實係岩岩好, 只要加小小寶貼係額頭黏實就已經有這樣效果, 加左面具有型左又沒有變得特別大左個頭, 又多左個造型玩點解要執著一定要帶到與帶不到呢?
帶到就影, 帶不到就不影這不是我的作風, 玩具就是要玩先會有樂趣呀∼
jedi 發表於 30-6-2016 03:54 PM
之前問過 , 話帶唔到面罩喎,到底系∼樓主自己改圖定真系帶到呀 ?
奇怪, HT 唔系有指引比你地班第一手 ...

yes, the mask is not wearable.
小丙1018 發表於 1-7-2016 01:14 AM
有時玩玩具既野係要有自己既創意, 唔係話唔得就唔得咁死板, 個面具確實係冇做可帶既位置, 但放落面度其實係 ...

原來用左寶貼! 又學到野 ! :P
Nice photo!!{:1_377:}

我想問一下大家長老下顎係唔係對牙一長一短?我羅左返黎果隻長短牙好明顯,所以想問一問,
如果唔係又要羅去換