Toysdaily 玩具日報

查看: 9784|回復: 16

[活動展覽] Hot Toys 上海旗艦店媒體活動專場

辛苦師兄了。不能飛去上海。睇完相當去左
HT 以後做大陸市場, 唔多做香港市場, 已知香港人唔多人玩鳥, 做大陸開拓客源, 出返同一Set野, 等大陸人知咩叫排隊,
咁香港人既我地, 又唔會定返咁早期既野, 可以慳返好多錢下啦.doc:Q
靚圖!謝謝分享,享受慣香港什麼都型號也有,現在上海有香港無,有點不滋味!陳總,勿忘你是香港人呀!
唔希罕你班香港人啦,有講錯咩?
Nice sharing. :shy:
我反而覺得甘樣幾好。
系得迪士尼開個檔攤,人地開幕甘開心你樣樣display出來既靚野都無得賣,現貨得堆蟹貨,遊客很多不是玩家,唔了解行情肯定就有意見。即系拆人臺嗟,人地都肯定唔會比你甘做。結果重出幾只經典im亦都正路,而且基本上都系閹割版,算很照顧擁有舊版的玩家了。
反正我覺得抵贊,起碼唔會限定滴真系靚到非買不可既玩具,宜家果幾件,我就真系無興趣了。
順帶壹提,圖壹個女仔幾靚。:shy:
fymen 發表於 30-6-2016 09:14 AM
我反而覺得甘樣幾好。
系得迪士尼開個檔攤,人地開幕甘開心你樣樣display出來既靚野都無得賣,現貨得堆蟹 ...

冇錯,有得睇冇得買重吾反
fymen 發表於 30-6-2016 09:14 AM
我反而覺得甘樣幾好。
系得迪士尼開個檔攤,人地開幕甘開心你樣樣display出來既靚野都無得賣,現貨得堆蟹 ...

仲係嚟睇女仔:35::35:
吃着IRONMAN这条线, HT就推出超过三十个人偶.

嗯...主持的女生好漂亮 :D
睇完後感覺是..
上海妹係靚架...
女主持, 呢D上海或大陸女女,全國都不知幾多啦, 成千萬人都有呀, 易食到呢......係香港港女咁巴閉之馬.wav{:2_252:}
第一二條女搶晒D玩具鏡:handshake:
上海妹靚? 落雨時你地去望下啊~ 拜金程度如無意外已超越香港。
KC@toys 發表於 30-6-2016 11:52 AM
冇錯,有得睇冇得買重吾反

就系咯,去得公園玩很多遊客唔知你HT乜事的,就覺得幾真幾好睇,邊知要提早年幾兩年落訂呀。