Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gumng

[玩具報告] SHF --- Civil War Ironman MK46 (詳細報告)

多謝師兄幫我重溫了一次CW.
Nice review and good photo...{:1_377:}
感謝分享!:handshake:

試咗,!腹部(背面)會凸出來, 蓋過上胸(背部), 是否正常?
gumng 發表於 29-6-2016 05:22 PM
其實小弟不知道何為真正爆地姿勢, 不過卻發現 MK46 在胸和腹之間加上另一款延伸關節, 加強了 MK46 彎腰 ...

其實之前既shf電腦黑魔都有相類似關節,為左方便騎電單車用
已入MK46.
我個隻面相靚仔. 心口有小小銀色油彈左出界. 但不太明顯.
咁多隻SHF Ironman, 我反而最滿意今次的塗裝. 因為令次係最令最反光.
造型都唔錯. 但當然無MK45咁好睇.
整體來說, 我是滿意的.
astroboy1973 發表於 1-7-2016 07:34 PM
已入MK46.
咁多隻SHF Ironman, 我反而最滿意今 ...

Mk45隻金&红都比mk46好。
avengers2012 發表於 1-7-2016 04:54 PM
試咗,!腹部(背面)會凸出來, 蓋過上胸(背部), 是否正常?

正常, 小弟亦是屈到腹部(背面)凸出來!!
astroboy1973 發表於 1-7-2016 07:34 PM
已入MK46.
咁多隻SHF Ironman, 我反而最滿意今 ...

小弟主要睇正面有無上色問題, 其他位置好小睇!