Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/6 iron man Mark vi collectible figure (Shanghai exclusive)

FB都有人放, 但個價就........:p
M6炒家惡耗!長年當寶的炒貨點算?

若紅底不退色,都想買多隻儲
ilove12inch 發表於 28-6-2016 10:36 AM
M6炒家惡耗!長年當寶的炒貨點算?

若紅底不退色,都想買多隻儲

師兄等Diecast啦,依隻MK VI膠黎
呢隻真係新不如舊.......................
玩盡個舊模先來從新出2.0?
等佢出Diecast~~~~
其實市道唔好,hottoys 之後都可能用限量來減低銷售壓力,加上舊貨重出,對研發成本大大節省。
將來見到可能係舊野不斷重出,新野就增加標價。
出Diecast應該唔會

如果出今次D大陸仔高水買仲唔嘈

重出又唔見好買, EG. WM1
香港市場開始唔得, 出黎出去都係個D, 咪轉向大陸市場是常識吧, 大陸咁多人口, 得既話就發逹啦,
長食長有, 但大陸佬又識Q玩呢D公仔咩, 可能賣蒙牛仲好搵過佢, 咁都好....
香港人可慳返多D錢, 唔駛再玩呢個品牌鳥......:77:
香港市場 連大陸十分一都冇 , 仲要求人地出合金 , Hottoys 搵下真銀好過啦
原來係有肩炮的。背部的AIR FLAPS 並無金屬網,大腿側無加入可彈式炮彈。
SOURCE: IRONTOYZ