Toysdaily 玩具日報

查看: 11171|回復: 15

[新品消息] MAFEX Suicide Squad Deadshot

最高ソиルюуシ抜群ソ可動領域メ両立!
最強ソヤヱЁъ⑦иュヰшヤ!

2017年3月発売予定
сиラЧヱЗ No.038
MAFEX DEADSHOT

参考小売価格¥5,800(税抜)
※消費税ゾ別途申ウ受んネエ

原型製作
島崎恭一 & PERFECT-STUDIO

●全高約160mm
●映画『SUICIDE SQUAD』プベ、
 「DEADSHOT」メ立体化!
●特徴的ス表情、
 衣装スジ劇中ソユфみЖメ完全再現!
●専用Жъユ⑦ЬеみШズプベ、
 独特ソрみЖ⑦ヲゎ可能!
●各種手首еみШ付属ズプベ様ぼス
 ヤヱЁъ⑦メ再現可能!
●可動式иュヰшヤЗУ⑦Э付属!

※監修中ソД⑦кюメ撮影ウサれベネエ。
 発売商品シゾ一部異スペ場合ゎィゥゆネエ。

SUICIDE SQUAD and
all related characters and
elements (C) & TM DC Comics and
Warner Bros.
Entertainment Inc.
(s16)

Not bad! Looks fun to play! :43:
mafex唔計易難關節,頭、配件、布cape各樣都做得好
今次 Suicide Squad電影,  Mafex 同 SHF 都出figure, 睇官圖兩間廠都各有千秋 (假設Mafex無關節問題), 二選一都有d難度
正wor...........
幾多野玩
關節是一個問題,最致命是質素,我隻知豬俠只是隻手變色...點解?還是我好彩只是一邊手掌變色
交叉人 發表於 24-6-2016 06:58 PM
關節是一個問題,最致命是質素,我隻知豬俠只是隻手變色...點解?還是我好彩只是一邊手掌變色

我玩美玩孩記大大話話差唔多十多年,我個d全部都冇甩色,齊齊整整,請問代表乜?:shy:
如準時也要等9個月:no:

希望頭彫及關節合格吧!

p·s. 枝鎗好正
peterchan 發表於 24-6-2016 09:01 PM
我玩美玩孩記大大話話差唔多十多年,我個d全部都冇甩色,齊齊整整,請問代表乜?

我真係笑左, 你平時係啲marvel toys都算啦, 宜家DC又關你事, 唔好同我講marvel legends有出DC, 孩記無甩色?都係
多配件唔錯,換頭就真係小心

個樣有d似Juno:58:
driftchu 發表於 24-6-2016 10:14 PM
多配件唔錯,換頭就真係小心

個樣有d似Juno

又睇下SHF個邊頭雕似唔似
SHF 會否出呢個角色???
peterchan 發表於 24-6-2016 09:01 PM
我玩美玩孩記大大話話差唔多十多年,我個d全部都冇甩色,齊齊整整,請問代表乜?

因為無上色,係本身膠唧顏色,所以唔會甩色囉,「天才」講返呢隻deadshot先啦,又似唔似東方人呀!
好正,好多武器!{:1_377:}
deadshot又做得幾好喎,想睇下SHF會唔會出,不過價錢上SHF可能已經輸左