Toysdaily 玩具日報

查看: 5027|回復: 12

[新品消息] Blitzway x K.A.KIM 1:6 1:12 GHOSTBUSTERS COOMING SOON!

Blitzway x K.A.KIM 1:6 1:12 GHOSTBUSTERS COOMING SOON!
Ht 居然無拎到license
可能HT掛住攪大陸果面,

重製舊既figure已經夠賺...
kim姐呢d咪醒囉:)識得顧及其他玩家…出d玩家想ht出既角色…但ht又死都唔出…ht唔出有kim姐出…ht繼續攬住mavel迪士尼等上市啦…:*

乜吾係成日話麥野百花齊放好傢咩? 每間公司都有自己市場方向, 宜家H記無攞, 做生意主攻最賣得既產品都叫有錯, 再講請問有邊間1:6公司出既有版權野係多過H記撇除左Marvel同Disney既其他出品, 請指教?

另题外話, 其他貼已吾冼講, 麻煩睇一睇呢個貼有幾多個頭像同簽名吾係Marvel野, 乜都要鬧一餐既香港人。:38:

好似.....冇人鬧HT做錯wor...  發表於 24-6-2016 02:12 PM
兩間一齊出仲好有得揀,SS一定製服配件一流,出開軍事都好details,個proton pack有燈效,槍頭proton stream效果不錯,Blitzway呢,Kim姐頭雕唔駛講,最近出1:4洛奇大貨上色都好得,出Fightclub就見真章
Nice!!! :love::love::love:
有新有舊,出邊套先,抑或邊間出邊套。

食字........................
唯有用圖片...

賞金獵人 發表於 24-6-2016 12:22 AM
食字........................
唯有用圖片...

絶對明白師兄所想所説, 本人一向有留言師兄留言, 明白師兄係真玩家, 而吾係個啲乜都要抽插既人。:74:
bigtomm 發表於 24-6-2016 12:13 AM
有新有舊,出邊套先,抑或邊間出邊套。

如果出呢款Ecto-1就應該係第一集,新版架車唔係咁,而第二集叫做Ecto-1a
chungyuihing 發表於 24-6-2016 03:14 AM
如果出呢款Ecto-1就應該係第一集,新版架車唔係咁,而第二集叫做Ecto-1a

我響蒸粉入左兩架車仔,正斗。