Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: h9830567

[玩具攝影] 神話EX OCE 雙魚

Agent-Smith 發表於 24-6-2016 12:17 PM
一早講左人馬oce同雙魚oce係日本個展完左,就會係魂Shop抽選開,
而且8月8日仲有SAINT SEIYA DOCKS AT HON ...

魂Shop抽選對價格衝擊唔大架喎...
之前都好多次啦...
抽選始終唔同 '魂SHOP發賣'
爭好遠
玩具 發表於 24-6-2016 12:50 PM
魂Shop抽選對價格衝擊唔大架喎...
之前都好多次啦...
抽選始終唔同 '魂SHOP發賣'

抽選點會對價格冇影響?我理解係有quota 同唔係人人都抽倒。你話普通魂shop 發賣,唔會有價格衝擊就有可能。依兩隻個個以為可似對上果d甘魂shop 普通受注,睇死跌。有人話遲下香港星矢展可能有,仲大安旨意。以前神話白羊oce 係尖沙咀星矢展賣咪一樣極速冇貨同比人炒
對上兩位意思其實一樣:魂shop抽選不大會造成價格下跌,我都同意。魂shop抽選應該跟魂shop受注有分別的
h9830567 發表於 24-6-2016 05:57 PM
對上兩位意思其實一樣:魂shop抽選不大會造成價格下跌,我都同意。魂shop抽選應該跟魂shop受注有分別的

其實係 HAHAHA

但佢唔知點解認為有影響個價叫做 '無衝擊'
無影響個價反而叫做 '有衝擊'
魂抽選咪同卡龍一樣,到左家陣卡龍賣幾多😨隻oce星矢有冇份抽選?