Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gumng

[玩具攝影] 小弟的Ironman 美玩全集!!

gumng 發表於 25-6-2016 11:21 PM
呢對REVOL MINI 先係 3.75" IRONMAN 之中的極品

可動高, JOINT 又穩固, 造型&上色一定比孩記好, 仲要 ...

呢set我有, 關節比6”山口好, 唔再係拍拍声軟脚蟹
gumng 發表於 25-6-2016 01:56 AM
依我記憶中, 師兄都是前3.75" FANS!!

係呀,3.75"高峰期由IRON MAN 2開始出的好多好物,之後CA1, 雷神,MU系列等,雖然I無M2果批咁正仍然愛不釋手,可惜之後真係越來越挑戰我們的底線,質素一路下降(可動、上色...﹚,去到AVENGER果陣已經玩具向買唔落手,不會為儲而儲所以自動脫坑...
事先聲明,「為儲而儲」是指小弟本人,絕無任何影射或批評其他同好,鹹魚青菜各有所愛,如有得罪請見諒不要激烈罵戰...
正野呀 gumng 師兄,孩記6吋 MK2~4同6 個形都靚過山口
不過果時未入坑,識貨果時已經好貴:$
ZION 發表於 27-6-2016 10:26 AM
係呀,3.75"高峰期由IRON MAN 2開始出的好多好物,之後CA1, 雷神,MU系列等,雖然I無M2果批咁正仍然愛不釋 ...

同感!!!
孩記完全唔爭年, 3.75" 至 6"都係越出越差.........
依家已經唔再想買.......
神打魔帝 發表於 27-6-2016 11:03 AM
正野呀 gumng 師兄,孩記6吋 MK2~4同6 個形都靚過山口
不過果時未入坑,識貨果時已經好貴

孩記6吋 MK1,2,3 & 6, 我自己REPAINT過!!
完版真係完全唔掂......