Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【等唔切小丑女】Not HOT Toys 1/6 Harley Quinn

我認我心急,等唔到HT 公佈,所以唯有光顧副廠產品自己買個素體再執小小配件來頂住檔,止咳……
衫+頭: Cat Toys
素體: JiaoU (其實個色唔多MATCH的)
其他配件:周圍搜刮...

講真,副廠出的呢套野遠睇就誇啦啦,近睇就真系吹喇叭,頭雕似老左10歲……而且呢個表情有小小曖昧,我寧願系笑的表情……
D衫衫褲褲都OK啦,但個頸圈純粹系一圈金色野就未免太9流了……
對鞋我覺得靚的,但成套野無棒球棍,無槍袋,無槍,無首飾……哎,算了,對副廠我唔要求太高了,期待HT出正式版本啦

順便,棒球棍系改裝品,槍袋就自己求其買一個,槍……因爲買唔到RHINO,所以都求其算了…… 首飾……買唔到,  so sad....

HT,快D公佈啦,贖金……都已經準備好了
件衫幾正,我覺得新小丑女個樣有D似 TDK 貓女油白面
Nice custom made. :51:
自組得唔錯。雖然個樣係唔同啲,但整體仍然很正。
toys991 發表於 21-6-2016 01:30 PM
件衫幾正,我覺得新小丑女個樣有D似 TDK 貓女油白面

HT的貓女靚好多………………
stockholder 發表於 21-6-2016 10:49 PM
自組得唔錯。雖然個樣係唔同啲,但整體仍然很正。

可能本身設計系FOR HT的女體啦,所以我用JiaoU的時候會覺得條腰太幼(皮帶似乎太鬆)
其他部分,目前BID緊一支白柄的左輪,同埋叫緊人幫我3D PRINT一支Rhino來試下效果
跟當初的樣品圖比起來,面相似乎有些不同....
嚇人的後腦杓也沒有改阿...~"~
iamalex 發表於 23-6-2016 08:44 AM
跟當初的樣品圖比起來,面相似乎有些不同....
嚇人的後腦杓也沒有改阿...~"~

同EBAY的相都差距幾大…… 我都覺後腦枕好奇怪,本身其實我作爲後腦枕膠,好喜歡後腦枕同頸背的角度....但到最後都放棄呢個角度咯。。。
The face will give me nightmare. But i have to appreciate C hing's efforts.
pHil 發表於 23-6-2016 11:55 AM
The face will give me nightmare. But i have to appreciate C hing's efforts.

I`m waiting someone make me better head....J-able..... :D