Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys 2016 Catalogue

{:3_139:}
裝甲鞭佬的cosbaby嗎?首次登場,感覺隆重而可愛~~
至於開甲版的7號呢。。。到目前為止不太了解。。

至於星球大戰產品在內地受歡迎否?
不感興趣,本人永遠是不會接觸這系列的---哈!
phoenix_fai 發表於 20-6-2016 08:51 PM
點解要用簡體字! Hottoys 咁忘記了自己在香港起家了嗎? 幾時變成CCHT

LANCOME的事咁快就忘記了嗎 ? HOTTOYS現在於上海開分店啊.
Hottoys 1/4 |XMark 42?
ivykwong1997 發表於 21-6-2016 12:17 PM
LANCOME的事咁快就忘記了嗎 ? HOTTOYS現在於上海開分店啊.

比起大陸,香港個市場咁細,冇可能因為怕喱樣怕個樣而唔開拓國內市場嘅。始終係一門生意!
今年動漫節1:4 MK42開訂嗎? 等到頸都長!
boring :cool::cool:
都係來來去去個D野~
話時話隻 Ultron Mark 1 派未..
HT 真係都無咩好定購啦......唔係IM 就係SW:Q
有錢賺隻隻做得咁似!黎黎去去都係呢幾味
真的很多很多重複了。。。。越來越讓人興趣大減{:3_140:}
id01937 發表於 28-6-2016 04:02 PM
話時話隻 Ultron Mark 1 派未..

Release date: Q1, 2016 – Q2, 2016

so it will be released within this week.
老實人 發表於 28-6-2016 09:47 PM
有錢賺隻隻做得咁似!黎黎去去都係呢幾味

Ht最好黎黎去去都係呢幾味…可以比kim姐蠟多d拉臣由佢出另類人偶…超期待佢個捉鬼敢死隊!:love: