Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 隨感一亡魂

[玩具攝影] [火線下的美國隊長II] 再評 SHF Captain (CW ver.)

SHF。。。有人樣的都唔買。 完
我覺得今次個真人頭雕輪廓方面做得算合格,但係頭罩個頭真係唔太理想,我覺得最大敗北位在於雙眼,但係SHF黎講我個人幾滿意

算啦,CW.ver Cap已成過去,不如各位師兄期待一下聽日隻IM Mark47
siu_jimmy 發表於 23-6-2016 06:34 PM
我覺得今次個真人頭雕輪廓方面做得算合格,但係頭罩個頭真係唔太理想,我覺得最大敗北位在於雙眼,但係SHF黎講 ...

IM 今天中午已有貨到,好似真係MK45靚啲 :cool:
roundbun 發表於 23-6-2016 09:05 PM
IM 今天中午已有貨到,好似真係MK45靚啲

睇官網重以為24號tim!!!! 估唔到早出左
45真係好野黎,但係我之前貪平用3魚入左隻2手45,最近開盒玩兩玩就斷左隻右手前臂:o
siu_jimmy 發表於 23-6-2016 10:49 PM
睇官網重以為24號tim!!!! 估唔到早出左
45真係好野黎,但係我之前貪平用3魚入左隻2手45,最近開盒玩兩玩就 ...

Shf 我未試過玩斷 :shy: