Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 廣闊的宇宙

[活動展覽] 實體購物新體驗 Hot Toys-上海旗艦店開業 首日(6.16)

wow, so good....想問下,其實隻金閃閃幾多錢?
xterry 發表於 20-6-2016 03:38 PM
wow, so good....想問下,其實隻金閃閃幾多錢?

隻金21,好似係人仔1880,mk4就1480
1:4Kylo Ren有頭雕!?幾唔錯咁,不過更希望出1:4老人Luke
SNAKE.7 發表於 20-6-2016 02:54 PM
請問師兄弟而家隻mark 21 gold 係咪每日都補貨的?
有d興趣去上海睇睇∼

只知店內陳列MK21陳列有空位會從庫房取出補滿。
有現貨!就係唔比你香港賣,吹咩!:DD
1/4 MARK43 竟然有現貨
廣闊的宇宙 發表於 20-6-2016 06:34 PM
只知店內陳列MK21陳列有空位會從庫房取出補滿。

Thanks 咁都有點興趣過去睇下
廣闊的宇宙 發表於 20-6-2016 01:07 PM
日營業額估估300萬上下。。。

:67:咁誇~~~~~

SNAKE.7 發表於 20-6-2016 09:08 PM
Thanks 咁都有點興趣過去睇下

Welcome∼:77:{:1_235:}

一日300萬唔算誇張啦. 用人口計13億人一日300萬生意, 即係按比例對比返香港700萬人即係一萬六千幾蚊一日. 你話香港一日生意止唔止呢個數? (一萬六千幾蚊, 當千六蚊一隻figure即係出10隻貨已經夠數)