Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2016年11月 聖衣神話EX 雙子座 再版????

諗下好啦...

係再版既話,真係無所謂。多D未玩既人有得玩,唔洗食炒食價。雖然已經有唔少人食左炒價.............
如果係真初版訂果D..................
lukyuet 發表於 20-6-2016 05:18 AM
如果係真初版訂果D..................

買咗初版嗰班人除非係炒家,又或者再者減價,如果唔係,諗唔到佢哋有咩損失。
DH_Dante 發表於 20-6-2016 09:45 AM
買咗初版嗰班人除非係炒家,又或者再者減價,如果唔係,諗唔到佢哋有咩損失。

呢隻係會場版卡隆,同埋港魂出既卡隆...
真係有人覺得佢會再版???
點解再版唔再版左隻撒卡先...
小堅 發表於 20-6-2016 10:35 AM
呢隻係會場版卡隆,同埋港魂出既卡隆...
真係有人覺得佢會再版???
點解再版唔再版左隻撒卡先...

雖然ching你Re錯咗...........但我覺得若然真係再販,笨大係無乜常理可言,再販卡隆亦未嘗不可。
其實如果真係再版, 我諗大多數人都會舉腳讚成, 但偏偏總會有人唔like...
笨大唔係再販卡隆以係卡隆Color Edition{:1_203:}
今日剛去完會場,日期堅真~~~除非大會打錯日子
lastblade 發表於 19-6-2016 10:38 PM
魂再版唔係冇,不過都係擴張parts為主,例如GN SWORD III,隔咁耐又再魂限印像中係冇,由魂限變通販既有shf ...

假設當作 typo, "2012年11月" 係 卡隆 Tamashii Nation 2012 event exclusive 日期 (如果沒有記錯)...

再版撒卡,頂:blame::blame:
如果是展品,不會寫日期的吧?未必叫再販,好大機會諗個名重出,又可以唔理當年售價
卡隆當年是會場限定,怎再版………………
But this one is卡隆, 可叫什麼?
龍珠做了個好好示範,外國展覽見到個未來日期,明明早早已魂限完左,轉個頭就公佈advance color ver,只是再轉個又公佈ver2者:x