Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 香港「聖鬥士星矢展」8月8日時代廣場舉行!(會場限定品公佈)

我都好期待啊!!
不過8月8日是星期一,不能第一時間去呢...
Lau 發表於 19-6-2016 10:49 AM
我都好期待啊!!
不過8月8日是星期一,不能第一時間去呢...

我都係要返工................:ice:唯有等收工先去............
唔知香港個展有冇野賣呢
聖鬥士星矢30週年活動Saint Seiya Docks at Times Square預覽
屆時將有……
  聖鬥士星矢D.D.PANORAMATION系列巨型情景
  聖鬥士星矢產品約250款陳列展覽
  星矢、紫龍、一輝、阿瞬及冰河神聖衣立像
  天馬、天龍、鳯凰、仙女及白鳥聖衣箱
  約6米高射手座星座型態立像
  女神雅典娜立像
  聖域鐘樓
……更多內容,請密切留意官方最新公佈!!!
https://www.facebook.com/tamashii.nations/?fref=nf

上次無細影星矢各大系,可以慢慢影番..
唔知唔會唔會有著聖衣玩..蠢了真的無自拍..:74:
如果無12黃金一比一真的會差D..:ar:

8月時代廣場 SEIYA DOCKS專頁公開!!
限定品情報更新第一彈!!
更多活動詳情將陸續更新~
更多資訊及圖片,歡迎瀏覽以下網址↓
http://www.bandai-asia.com/SSD_HK_TS/

會場限定
聖衣神話EX 黃金天馬座(HK Event Limited Ver.)
8月8日發售

聖衣神話EX 黃金鳳凰座(HK Event Limited Ver.)
8月8日發售

聖衣神話EX 人馬座~OCE~ (HK Package Ver.)
8月8日發售

聖衣神話EX 雙魚座~OCE~ (HK Package Ver.)
8月8日發售

d 盒靚過玩具, 唔知會誤會出嗮五小強
賣不去的EX黃金天馬+红色Underwear?
正呀! Hong Kong ver.! 係咪第一次呀? :D
咁係咪今次魂shop唔開雙魚同人馬?
會唔會一開就比人清晒:help:
其實係唔係出過哂? 借展覽返出?
希望買到:handshake::handshake::handshake:
正:shiny:希望可以買到:handshake:
香港30週年版
條友或班友
係埋吃屎架

會場限定唔太吸引,但等擺番一兩星期,無咁多人都應該都會去睇睇.